Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolör Alım İlanı 2020
-
@Ertuğrul-Bey 92.5 puana başvursam mi diye düşünüyorum notere 60 lira vermek istemiyorum 93 altını görür mü arkadaşlar
-
@colinkazım noterlik durum hangisi ki ?
-
@kadr onaylı diploma örneği istemiyor mu yada benmi yanlış biliyorum
-
91.5 puanım var geçen yıl da başvurmadım bu yıl da başvurmayacağım
-
@colinkazım valla ben diploma fotokopisini yolladim.
Şöyle yazıyordu
(Belgelerini posta yolu ile teslim edeceklerin belge fotokopisi göndermeleri yeterli olup, sözlü sınava girmeye hak kazanmaları halinde sınav esnasında belge asılları ile karşılaştırma yapılacaktır.)
İcime sinmeyince batti balik yan gider dedim transkriptide internetten alıp yolladim
94 kusurle başvurdum
Olursa olur olmazsa yapacak birşey yok sağlık olsun
Çok fazla belge istemiş epey zamanımı aldı bir de notere git masraf yap ne bileyim.. -
Dün belgeleri vermeye gittim arkadaşlar sordum kaçla kapatabilir vs diye pek iç açıcı bir cevap alamadım hatta dönüp almak istedim belgeleri zira dört tane fotoğraf boşa gitti...
-
@friedman-25 kaç dediler
-
@modigliani-0 93 94 arası gibi
-
Bana gelmez artık ben umudumu yitirdim ama şunu söylemek istiyorum arkadaşlar kadın arkadaşlar kurum hiç şuana kadar kadın almamış sanırım işin yoğunluğu cezaevimi denetimi vs gibi nedenlerle erkekler tercih ediliyor lütfen başvuru yapmayan arkadaşlar kadın arkadaşlar bunu göz önünde bulundursunlar başvuru yaparken bir daha düşünsünler puan yükselmesin en azından biraz daha ve bir kaç kişiye daha umut olsun en azından.
-
GÜVENLİK SORUŞTURMASI tek sayfayı sığdırmamız gerekiyor ? birde bilgisayardan doldurulması zorunlu mu ?
-
-
@teftiszade Benimki 2 sayfa tuttu, tek sayfaya sığmadı. Bilgisayardan doldurdum güvenlik formunu.
-
Başvuru yapan bayan arkadaş var mı acaba?
-
bugün bitiyor başvurular, bakalım kaçla kapatacak.
-
89.8le gelmez diye başvurmadım. Bakalım nolacak
-
Kuruma başvuranlar başvuru sayısı ile ilgili bilginiz var mı?
-
@skrbrdr kaçla başvurdun dostum
-
ne zaman açıklanır?
-
tahmini olarak 90-92 bandında kapacaktır diye düşünüyorum.
-
Ne zaman belli olur sonuclar arkadaslar