İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@tozkok hocam ben olması gerektiği gibi halkbankasına yatırdım işte üzerine yazılacakları yazdırdım filan bundan sonra bi şey yapmama gerek var mı bazıları teyit filan ettirmekten bahsetmiş öyle Bi şey yok değil mi yapacaklarımız bu kadar zaten sorun olursa dekontumu gösteririm?
-
Online para yatirma sıkıntılı mi arkadaslar herkes isim sığmıyor demiş?baskasinin hesabindan yatirsak oluyor mu aciklama kismina kendi adimizi yazsak
-
@hayırlısı035 bende de öyle hocam İban doğruysa sıkıntı yok rahat olun
-
Hocam bu geçmiş yıllar il göç sorularına nasıl erişiriz bilginiz varmı?
-
@İbbfli19 aynen öyle parayı yatırıp dekontu alcaz ekstra bişey yok
-
arkadaşlar bende müdürlüğü kısmını yazamayıp M yazmıştım burdan arkadaşlar yazınca içime şüphe düştü sordum gelen cevap: Merhaba,
Belirttiğiniz gibi sınav ücreti hesabınızdan çıktıysa ve tarafınıza tekrar iade olmadıysa herhangi bir problem yaşamazsınız. Başarılar dileriz. -
@sinoki adınızı soyadınızı tc ve sınav adınızı yazsanız kafi. Para onlara ulaşsında hangi hesaptan attığınız önemli değil
-
Arkadaslar bi pdf paylasmistiniz icinde insan haklari siyaset bilimi sorulari vardi onlari tekrar paylasabilir misiniz
-
Arkadaşlar merhaba. Parayı yatırırken açıklama kısmındaki harf sayısı bileğileri yazmam için yeterli gelmedi. Ne yapmam lazım ?
-
@mvulku banka şubesi daha garanti hocam.herkes aynı sorunu yaşıyor internet bankaciligindan deneyince riske atmayın
-
@olursaolur ben parayı ziraat bankasından havale yaptım Hocam. Ankara merkez şubesi yazdım alıcı kısmına mecburiyetten, harf sınırına takılıyor diye. Sabahtan beri değil dokuz, on dokuz doğurdum Hocam.
Verdikleri üniversite telefonuna ulaşamadım.
E-mail attım. Gerekli olan aybü döner sermaye işletmesi diye yazmadığınız için para hesaba gelmedi, işleminiz gerçekleşmedi denildi.
Elimde dekont var dekonta göre para gitti.
Dekontu gönderdim. O halde ücret iadem nasıl yapılacak dedim.
Bu sefer bankayı arayın para hesaba gelmiş mi öğrenin dediler. Hem ziraat bankasını hem halk bankasını aradım.
Ziraat bankası para gitmiş bizlik bir şey yok dedi.
Halk bankası haklı olarak üniversitenin hesabı hakkında size bilgi veremeyiz buna onların bakması lazım denildi.
Aynen bunları ilettim dekontu da tekrar ilettim ama bu esnada saat 5’i geçti.
5’ten sonra size dönüş yapılacak denildi.
Sonra da problem görünmüyor sınavda başarılar dileriz denildi.
Şimdi benim içime kurt düştü.
Arkadaşlar, Hepinize soruyorum. Sizce tekrar para yatırıyım mı? -
Arkadaşlar son sınavın soruları elinde olan biri bana yollayabilir mi rica etsem geçmiş sayfalarda varmış ama ben bulamadım
-
@mbguy Hocam önemli olan iban numarası değil mi? iban da herhangi bir hata var mı? ben gişeden yatırdım alıcı olarak Yıldırım Beyazıt üniversitesi döner sermaye diye geçiyor dekontta
-
@DaronAcemoglu e posta gönder hocam
-
@Gülbeşeker iban doğru Hocam. Iban doğru olmasına rağmen isim yazmadınız diye yoksaydılar önce. sonra da sorun yok dediler. Kafam bulandı yemin ederim.
-
@mbguy hocam önemli olan ibandir. Alıcı kısmına yazdığımız kelimeye göre para gidecek olsaydı ne diye onlarca hane numara yazıyoruz? Telefondan yapılan eftlerde sizin daha sonra islemlerde kime ne göndermişim diye bakmaniz icin ALİCİ ismi kısmı var oraya ne yazarsan yaz ibani yazip devam ettiğin taktirde bi sonraki sayfada ASİL alıcının ismi gözükür. Doner sermaye vs diye. İbani dogru yaziysaniz eger ( dikkat edin rektörlük iban ile döner sermaye iban arasında sadece 1 rakam fark var) as soyad sinav ismi yaziyorsa hicbir sıkıntı yoktur. Siz ben böyle yazdım deyince onlarda dogal olarak o zaman para oraya gitmiştir diye dusunmuslerdir. İbani kontrol edin tekrar söylüyorum
-
@mbguy Yok saymak nedir insanın yüreğine indiriyorlar resmen, bunları düşünmekten derse odaklanamıyorum
-
Basit bir sınav ücreti bile yatırılamıyor.. şöyle miydi böyle miydi?? Ad soyad TC sınav adı yazılacak bu kadar.. gönderen kişilerden en az 100 kişi ATM den yatırmış açıklama yazmamış ne diyeyim ki ben sınava Girmeyi haketmiyor bu adam ben üniversitede çalışsam yemin ederim geri dönüş yapmam herşeyi açık açık yazmışım 500 kişi beni arayacak sadece bizim sınav değil ki onlarca sınav yapıyor üniversite hangi birine cevap versin
-
Umuyorum ki bu sefer yanlis soru sormazlar da sinavda hakkiyla cozeriz sorulari
-
@reagan işte o zaman iyi ki orada çalışmıyorsunuz. Arkadaş burada bu parayı yatıran insanların ortalama olarak yüzde doksanı işsiz kesim. Yani bu ne demek? Ailesinden halem harçlık alıyor demek. Bankayla herhangi bir işi yok demek! Ailesi eline kaç lira kaç kuruş verirse onunla geçimini sağlayan insanlar demek! Adam nerden bilsin atmden havale yapmayı? İnsanın eline havale yapabileceği kadar yüksek para mı geçiyor ???
Azıcık empati yapın ya azıcık!
Olabilir, takılabilir, yapamayabilir. Ne var bunda bu kadar laf söyleyecek?
Sizden bir öncesinde Benim mevzum olduğu için belirtmek istiyorum. Bütün gün para ve bankayla uğraştığım bir işle iştigal ediyorum. Nokta kadar hatayı kabul etmeyecek bir yerdeyken, bankayla bu kadar içli dışlıyken ben bu kadar panik yapıyorsam, terzi bile söküğünü dikemiyorsa, bilmeyen insan ne yapsın?
Kolay mı ya? Çoğumuz ilk defa kurum sınavı yüzü göreceğiz. Bırakın da panik olalım. Bırakın da şüpheci olalım. Bırakın da korkalım.
Bari ona müsaade edin.