TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    aralık 2019 i̇dari yargı hakimliği
    452
    8910
    1143392
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • onuktekin
      onuktekin @Persona Son düzenleyen:

@Persona ss ders bazında değil bölüm bazında hesaplanır. Alan bilgisi, ortak alan, genel yetenek ve genel kültür, bu üç alanda ss hesaplanır. Yani medeni, borçlar, ticaret, tarih gibi ayrı ayrı hesaplanmaz.

Fortis fortuna adiuvat

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        RootofAllEvil Son düzenleyen:

İcra sınavında insanlara farklı farklı sapmalar gelmiş. Netleri tıpatıp aynı olan 2 kişi arasında 1-1.5 puanlık fark olmuş. Kimisinde de ss puan düşürmüş yazmışlar. Ss bölüm bazlı hesaplanır yazmışsınız ama ayrıca tek tek soru bazında da hesaplanmış olabilir bizim sınavda.

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kemankeşş Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen: kemankeşş

@RootofAllEvil evet hocam çok fazla konbinaayon var adam atıyorum ortak alanda 32 yapar başkası da 29 yapar ama bu iki kişinin total netleri aynıdır bu ikisine aynı puan gelmeyebilir ösym ince eleyip sık dokuyor büyük ihtimalle

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Z
            zafereadımadım Sayıştay Denetçileri @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin hocam ben de senin gibi biliyordum. Döndüm sınav kılavuzunu okudum tekrar ve şöyle yazıyor;
            Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi’nde bulunan 5 konu ile Alan Bilgisi Testinde bulunan 11 konu
            (İdari Yargı Sınavının Alan Bilgisi Testi 10 konu) ayrı birer alt test olarak değerlendirilecektir. Bu 16 alt test (İdari
            Yargı Sınavı 15 alt test) için adayların ham puanları ayrı ayrı hesaplanacaktır. Her alt test için sınava giren
            adayların ham puanları kullanılarak ortalama ve standart sapma değerleri bulunacaktır.
            Ben bu paragraftan her ders için ayrı ayrı hesaplanacağını anlıyorum. Her alt test için diye belirtmiş çünkü.

onuktekin 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • H
              Hayaller71 Yasaklı Son düzenleyen:

Daha önce hiç gece açıklandığı oldu mu

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Y
                yasamor @Hayaller71 Son düzenleyen:

böyle sınavlar asla gece açıklanmaz

• R
                  RootofAllEvil Son düzenleyen:

İnşallah yarın sabah 11 de açıklanmış olur Saatler dakikalar geçmiyor bi türlü

K E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • K
                    kafes66 @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil sabır hocam yarın kimi sevinip kimi üzülecek

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • K
                      kitapsever Son düzenleyen:

geçen sene açıklanmadan önceki gece forum baya aktifti bu sene de aynı heyecanı bekledim ama pek yok gibi sanki. şu an buranın yangın yeri olması gerekmiyor mu :)) acaba beklenti sahibi mi az yoksa foruma mı ilgi yok anlamadım

M M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • M
                        Marsiyal @kitapsever Son düzenleyen:

@kitapsever bu yıl diğer konularda öyle genel olarak forumda bi durgunluk var

• M
                          mucizeleryolda @kitapsever Son düzenleyen:

@kitapsever geçen yıl çoğunlukla netler yüksekti herkes kazanacağı yönünde daha ümitliydi bu sene ise tam tersi herkes zorlandığını söylüyor ve bana gelmez düşüncesinde gibi sanki bir de üstüne geçen yılki eksi sapma muhabbetlerine de şahit olduktan sonra iyice ümitler bitik herkesin hakkında en hayırlısı olsun yarın herkesi güzel haberlerle buluştursun inşallah

K D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                          • K
                            kitapsever @mucizeleryolda Son düzenleyen:

@mucizeleryolda haklısınız sanırım ben de o kafadayım biraz

• onuktekin
                              onuktekin @zafereadımadım Son düzenleyen:

@zafereadımadım kılavuzda böyle yazıyorsa doğru o zaman. Diğer sınavlarda dediğim gibi olunca bakmadım.

Fortis fortuna adiuvat

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • E
                                elitnur Yasaklı @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@RootofAllEvil inşallah bugünkü gibi olmaz geç açıklandı baya

• P
                                  paretowilfredo @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin Bu yıl ilk kez ders bazlı sapmaya indi ÖSYM dostum. Yıllarca bir efsane vardı bilirsin, zor sorunun sapmasının yüksek olması konusu. Aslında bu hiç olmadı 🙂 Ama bu kez test bazlı sapma uygulandı ve garip sonuçlar çıktı ortaya. İcra'da aynı doğru sayısıyla bir kişi içerdeyken, bir başkası liste dışında kalabildi.

https://www.tercihiniyap.net/haber/28-aralik-2019-icra-mudurlugu-sinavi-kacla-kapatti-taban-puani-h9823.html

Yarın da çok tartışmalı sonuçlar göreceğiz muhtemelen. Daha fenası KPSS de böyle uygulanırsa ortalık çok karışacak, çok tartışmalar çıkacak.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                  ...

...her dem taze doğarız,
                                  bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

P K M onuktekin T 5 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • P
                                    paretowilfredo @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo Bir diğer konu bugün İcra sonuçlarında sıralama belirtmedi ÖSYM, insanları geren biraz da bu oldu. Umarım yarın sıralamaların açıklanmadığı bir sonuç belgesi olmaz.

Kimliksiz ve Hükümsüz. -
                                    ...

...her dem taze doğarız,
                                    bizden kim usanası?..

...

"bizi durduran, yürütür."

R onuktekin 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • R
                                      RootofAllEvil @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo 2015 sınavını bilmiyorum da 2016 ve 2018 sınavlarında sıralamalar açıklanmıştı. Bu sınavda da açıklanacağını düşünüyorum. Beni en çok geren sapma olayı ile beklediğim neti yapamamış olma korkusu

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • K
                                        kitapsever @paretowilfredo Son düzenleyen:

@paretowilfredo yani şöyle bir durum olabilir mi? genelde insanların zorlandığı yanlış yaptığı soruları doğru yapmış toplamda 79 doğrusu olan biri kazanabilir ama herkesle birlikte aynı soruları doğru yapmış 82-83 doğrusu olan biri kazanamayabilir?

P K P 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • P
                                          Persona @kitapsever Son düzenleyen:

@kitapsever yok tahminimce 82-83 yapana gelir ama az gelir 2 puan atıyorum ama diğerine 4-5 puan gelir böylece normalde aralarında olması gereken 4-5 puanlık fark 2-3 inecek gibi benimde kılavuzdan ve youtubedan anladığım bu

• K
                                            kemankeşş Yasaklı @kitapsever Son düzenleyen:

@kitapsever hocam olur mu öyle şey ya icra sınavı ile bunu karşılaştıramayın

K R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 400
                                            • 401
                                            • 402
                                            • 403
                                            • 404
                                            • 445
                                            • 446
                                            • 402 / 446
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti