2016 KPSS GEÇERLİLİĞİ 2 yıl olması hakkında
-
Merhaba arkadaşlar malum ilanlar gelmiyor , 89 puanla yerleşemedik.
3 ay kaldı ilan gelip gelmeyeceği de muamma .Bimer'e ve Cimer'e yazıp 2016 KPSS puanlarımızın Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanmasını istesek bir etkisi olur mu? Bu mağduriyetin mantıklı bir açıklaması olamaz. Netlerimiz Yen'i puan sistemine göre tekrar hesaplanması zor olmasa gerek .
Ben bimer ve cimere yazdım , sizde yazarsanız en azından karınca misali elimizden geleni yapmış oluruz.
-
@DGN belki netlerin hesaplanması değil ama 2016 puanı P XX 2017 puanı P YY deseler de olur. Çünkü standart sapma, 30 soru veya 40 soruda değişmez değildir. Ama ben hiç sanmam değişeceğini. Yine de yazalım tabi ama hiç şikayeti önemsemezler gibi 2017 KPSS'ye yarın kurumlar sınav açacakmış gibi yazılıya çalışmak lazım.
-
@DGN kardesim sen bi güzel yazi hazirla maksat yazmak isteyenler için kolaylik olmus olur hatta bimerin url sini de buraya kopyala kolay olsun malum arkadaslar biraz ugrasmayabilir veya zamani olmayabilir
-
Baslik isabetli olmus ben de coktan atmistim bimer e bu konuyla ilgili sikayett
-
@Fişek-MORGEN farklı farklı yazılırsa aynı cevabı vermezler diye düşünüyorum hocam
-
@DGN guy için farklı farklı yazanlar vardi ama cevap hep ayni burdaki amaç bence ordaki adamin ' yeter lan yeter' dedirtmek
-
Arkadaşlar yazacağımız şikayet metni 3 dakikanızı almaz ben de bugün yazdım hiçbir şey yapmamaktan iyidir.Denenebilir.
-
Başlığı sürekli güncel tutalım arkadaşlar
Yüzde 7-8 atanırken bu oran şimdilerde binde 3-4 civarında zaten ilanlar gelmiyor puanlar yeniden hesaplanmalı ben vekillere Mail atmayı düşünüyorum elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışalım -
Konu sabitlense daha iyi olmaz mi ?
Konuyla ilgilenebilecek hükumetten en etkin kişi kimse ona maille durumu arz etmek işe yarayabilir kanımca
-
@Berheva herkes fikrini belirtirse ortaya güzel birşeyler çıkabilir hocam.
Guy guy diyoruz ama gelince de mülakat aşamasında kaybetmek bile var.En azından tekrar hesaplanması veya iki yıl geçerli olmasını sağlayabilirsek mağduriyetimiz azalmış olur
-
Bu konu niye ilgi görmüyor ya kafayı yicem.@DGN
-
Kesinlikle bişiler yapmalıyız bu nedir arkadaşlar herkes halinden memnun mu? Yoksa insanlar bu saatten sonra bişi yapılmaz diye mi bişi demiyorlar?
-
Bu nasıl bir adalettir nasıl bir mağduriyettir:( ama bizim sıkıntımız bu işte kenetlenemiyoruz, öyle oturduğumuz yerde beklemeyle bişi olucaği yok binlerce mağdur var lütfen hepimiz yazalim şikayet ve daha başka ne yapılmasi gerekiyorsa yapalim.
-
Arkadaşlar ben bulunduğum ilde milletvekillerinin ne zaman parti binalarına geleceğini araştırıyorum gidip derdimizi Orada da anlatabiliriz .
İktidar partisi bu süreçte insiyatif alır mı bilmiyorum ama MHP'li vekil ruhi Ersoy toplumsal konulara oldukça duyarlı Facebook aracılığıyla yorum yapıp mesaj atabiliriz.
İletimi beğendi ama baskı grubu halinde birşeyler yaparsak dikkat çekebiliriz -
Maliye personel daire başkanlarına , müdürlere Mail attım, vdk'yı aradım sınav hizmetleri başkanı 1 yıl geçerli olduğunu bile bilmiyor .
Arkadaşlar hepimizin Ümit'leri tükendi ,
Uçurumun kenarındayım Hızır diyor yA şair çoğumuz için belki artık KPSS de son fırsatlarımız.Geçen sene ki aldığım puanı alabileceğimden dahi şüpheliyim çünkü madden ve manen tükendik ama bal bal demekle ağız tatlanmıyor , bu taşı hep birlikte omuzlayalım
-
@DGN Bizm iibflilerde guydaş goygoy sayfasında goygoy yaparlar ancak peh.Forumdaki en önemli konulardan biri bu daha hreket yok şuraya bak.Kardeşim seni de tebrik ediyorum çabaların için.
-
@muzozo hocam herşey müstahak bize gerçekten.
-
http://www.pergen.gov.tr/yoneticiler.html
Guy , Vmy , muy , mhuy ilanları için maliye bakanlığı personel müdürlerine Mail atabalirsiniz arkadaşlar
-
@muzozo @DGN arkadaslar burasi malumlar gibi malum yoneticilerin dikkatini çekip haber yapma derdi degil soyleyin @paretowilfredo ya haber yapsin kardesim. yoksa buraya guncel yazip basligi diri tutmak pek fayda etmez twitter da etkinlik programlayin katilalim ancak oyle bu konuyu bilmeyenlere ulastirabiliriz yoksa zaten burdaki tum uyeler bu konudan haberdar. onemli olan burokrasinin ilgisini çekecek eylemler
-
Merhaba dostlar. Haber yapılması konusunda bir sorun yok, her tür mağduriyetiniz için elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ancak 2 Yıl meselesine bakışım malesef olumsuz. Olumsuz olmasının sebebi olmasını istememem değil ancak yeni puan sistemi devreye sokuldu. Bu nedenle artık böyle bir şeyin çok kolay olmadığını düşünüyorum. Yeni sistem ile eski sistem puanlar için ayrı ayrı yapılacak sıralamalar, değerlendirmeler çok ciddi karmaşa yaratabilir. Yeniden hesaplama konusunda belki bir çalışma mümkün olabilir ancak bunun da karşılık bulacağını sanmıyorum. Kaldı ki zaten 1 sene konusunun bu çalışmanın hazırlığı olduğu aşikar. Geriye dönüşün olduğunu da malesef zannetmiyorum. Yine de icap ederse dile getirilebilir.