2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@btltkbs aslında uzun süredir konuşuluyordu hocam ama hepsi mi değişecek onu anlamadim
-
@müfettiş_37 hocam yapmadı işte bakan aćıklamayı
-
Arkadaş kaçtır diyorum ama son bi kez burda söyleyeceğim akşam için bi saat belirleyelim ilan gelene kadar belli bi tag altında bakan beyi etiketleyelim. Bugün başlayalım şahsı fikrim bi elden ele yayalım!
-
@btltkbs hahahahha iyi güldüm bezduk daa
-
Bugün başkan beyle konuştum. Yapılandırmanın 27 ocakta açıklanacağını belirtti. Belki de o günü bekliyorlardir arkadaşlar. Çünkü aşırı şekilde ihtiyaç var taşrada.
-
@HaniYaKi gib başkanıyla mı hocam
-
Ayrıca başkan bey bir aksilik olmazsa 2000 kişilik bir alim beklediklerini belirtti. Hadi hayırlısı olsun inşallah
-
@merasim34 hayır vergi dairemizin baskaniyla
-
@HaniYaKi siz hangi vergi dairesindesinz.sizin oraya da alım olacak mı mesela.herkes bişey diyor
-
@merasim34 evet biz tekirdagdayiz. 150 kişilik istekte bulunulmuş. Başkan Bey söyledi. Aşırı bir ihtiyaç mevcut. Bazı dairelerde insanlar emekliliğe ayrılamıyor. Sanayi bölgelerini yazarken 2 kere düşünün arkadaşlar.
-
İnşallah gelsin artık şu guy
-
@HaniYaKi doğrudur hocam Karadeniz de bir il de de öyle çok fazla emekli olan var ama alım yapılmıyor mesela bayadır.görcez bakalım ne olacak
-
Yapılandırma yönetmeliği beklendiğine göre il tercihi kalkabilir mi ? En merak ettiğim soru bu. Bu konuda bilgisi,duyumu olan varsa yazsın lütfen.
-
@HaniYaKi sanayi bolgelerini yazarken 2 kere dusunun derken ne demek istediniz hocam?
-
bu ilan gerçekten gelse de hiçbir güç beni ilanın geldiğine inandıramaz artık
-
Bi ilan bu kadar geç gelebiliyorsa işe başlatma da minimum 1.5 yıl sürer
-
@MartinLuther işe başlatırlarsa iyi
-
@müfettiş_37, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@beveridge-eğrisi c.tesi dedim hocam ben. Bu geceyi bekleyelim bakalım.
Sabaha kadar buradayım sabahaa
-
Bu sayfada her yapılanma bilgisini gördükçe sinirleniyorum.Ulan arkadaş yapılanma olacak tamamda bunun guyla ne ilgisi var?
-
@Baelish bugün de Sivasspor tesislerindeydi, seviyoruz memleket olarak bu olayları