@homecinomiss hocam bende çok umutluydum fakat artık beklemeye sabrımı kalmadığı için umutlarımızda tükeniyor. Umarım ay sonuna kadar ilan gelir. Sistem değişikliği olur inşallah ki bu kadar beklediğimize ve üzüldüğümüze değsin. @pareto_wilfredo hocam sizden morelimizi düzeltecek duyumlar bekliyoruz
btltkbs tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@akncıı umarım bakan değişikliği olmaz bir bu kadar da yeni gelen bakana anlatamayız
btltkbs tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı
@gencbiraday 693 lakin duyda puan önemli sıralama deği
-
@guycuu hocam benim 86 puanım var bende düşünüyorum şuan.
-
@guycuu Merhaba ben düşünüyorum burada yaşıyorum sizin puan kaç ve nereden yazacaksınız ?
-
@akncıı umarım bakan değişikliği olmaz bir bu kadar da yeni gelen bakana anlatamayız
-
@btltkbs, içinde söyledi: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@homecinomiss hocam bende çok umutluydum fakat artık beklemeye sabrımı kalmadığı için umutlarımızda tükeniyor. Umarım ay sonuna kadar ilan gelir. Sistem değişikliği olur inşallah ki bu kadar beklediğimize ve üzüldüğümüze değsin. @paretowilfredo hocam sizden morelimizi düzeltecek duyumlar bekliyoruz
-
@homecinomiss hocam bende çok umutluydum fakat artık beklemeye sabrımı kalmadığı için umutlarımızda tükeniyor. Umarım ay sonuna kadar ilan gelir. Sistem değişikliği olur inşallah ki bu kadar beklediğimize ve üzüldüğümüze değsin. @pareto_wilfredo hocam sizden morelimizi düzeltecek duyumlar bekliyoruz