TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    2020 defterdarlık uzman yardımcılığı alım
    507
    5997
    1070390
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Muhalba
      Muhalba @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 yazacağınız değil yazamayacagınız(sözde) Ankara'dan bahsettiniz. Siz korkmuş olabilirsiniz, ancak burada 88 puanla Ankara gelmez algısı(korkusu) yaratıyorsunuz.Eminim Ankara yazmamissinizdir 🙂

İnceyi verip sonra il ismi yazmadım bla bla bla...

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
      Cengiz Aytmatov

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • P
        poncik @Hunter28 Son düzenleyen:

@hunter28 mal müdürlüklerinde 2/3 kişi falan çalışıyor küçük ilçelerde servis olduğunu sanmıyorum merkezden her ilçeye belli saatlerde araba kalkar genelde merkeze 65 kö den daha uzak ilçelerde sefer sayıso cok daha az olabiliyor seçtiğiniz ilçenin belediyesini falan arayıp merkezlerden gidiş geliş durumunu sorum derim çünkü bütün illerde cok kalabalık ilçelerde var nerdeyse köy gibi olan ilçeler de var

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ?
          Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Kastamonu yaklaşımı ne olacak acaba 🙄

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • S
            sokrates12 @Muhalba Son düzenleyen:

@muhalba Hocam darbe şifrelerini ele geçirdiğini sanıp gta şifrelerini okuyan haber bültenleri gibisiniz.Kimseye karşı herhangi bir art niyetim yok ben niye "88-" arkadaşları tedirgin etmeye calısayım beni etkilemiyor ki.Benim gibi tereddüt yaşayan birkaç arkadaşımız daha vardı belki başka arkadaşlar da yorum yapar diye kendi durumumu bahsettim. Forumun amacini anlamadan gelip burda satasmayin insanlara

Muhalba 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Muhalba
              Muhalba @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 merak etmeyin forum kurallarını sizden iyi biliyorum:) sorun zaten sizi etkilemesi değil milletin etkilenmesi, bunu idrak edin.

“Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır… Eleştiri sadece gizli hayranlıktır.”
              Cengiz Aytmatov

• G
                guycuu @btltkbs Son düzenleyen:

@btltkbs Samsun'da yaşıyorum yazsam mı diye düşünüyorum ama tam karar veremedim 80.5 puanım var pek umudum yok ama olsun 😕 sizin puanınız kaç

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • A
                  asımus @sokrates12 Son düzenleyen:

@sokrates12 ben de öyle hocam 90la Ankara yazamıyorum korkuyorum açıkta kalmaktan ama diğer yerlerde içime sinmiyor bi türlü yapamadım başvuruyu hayırlısı olsun artık

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • G
                    gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Yaklaşık bi 40 kişi atandı galiba bu sene Ankara için ilk 100 sıralaması olanların şansları çok yüksek bence

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • H
                      Hunter28 Yasaklı Son düzenleyen:

Valla bilemedim ya 85+ puanımla hala kararsızım nereyi yazıcam , tek dikkat ettiğim şey ; ilçenin nispeten gelişmiş bir yer olması kendimce öyle bir yer bulamıyorum.

• B
                        btltkbs Yasaklı @guycuu Son düzenleyen:

@guycuu hocam benim 86 puanım var bende düşünüyorum şuan.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • B
                          blcmert Son düzenleyen:

@asımus al benden de o kadar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • G
                            gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

En bunalım puan aralığı 82-86 civarı gibi geliyor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • G
                              gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @btltkbs Son düzenleyen:

@btltkbs sıralamanız kaç

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • B
                                btltkbs Yasaklı @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday 693 lakin duyda puan önemli sıralama deği

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • 3
                                  357 Son düzenleyen:

Ben anlamadım referans kısmını boş bırakınca kabul etmiyor. Referanssız başvuru olmuyor mu yani

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • A
                                    Adam Keeynes Son düzenleyen:

82 küsür puanla Edirne yazdım herkese bol şans

• P
                                      primocarnera Son düzenleyen:

Tercihte bulunmayacağım duy için fakat bazı arkadaşlardan ricam buraya su puanla şurayı yazmaya korkuyorum su puanla burayı yazsam gelir mi vs gibisinden sorular sormayın lütfen siz o puanla orayı yazmaya korktuğunuzu belki iyiniyetle belirtmiş olabilirsiniz fakat sizden aşağıdaki arkadaşların korkmasın sağlıyorsunuz bilmeden etmeden o yuzden tercihler bitene kadar içinde herhangi bir puan yazan yorumlar yazmamaya özen gösterelim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                                      • L
                                        lafz Hazine ve Maliye Bakanlığı @357 Son düzenleyen: lafz

@357 ilgili bölümü boşluk tuşu ile doldurup geçmeyi denediniz mi?

3 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • onuktekin
                                          onuktekin Son düzenleyen:

Bartın'a ve Samsun'a bakıyorum da özellikle Bartın'ın ilçelerinde hiç kiralık ilanı yok. Kurucaşile, Amasra ve Ulus ilçeleri hakkında bilgi verebilecek kimse var mı?

Fortis fortuna adiuvat

Duha E Ç 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Z
                                            zenginmemur @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday Hocam kimin tereddutu olabilir ki ?İlk 100de birisine Ankara kesin gelir.Hayır amaç burda nedir bilelim?O zaman Kastamonuda gelmez.

Morpheus 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 86
                                            • 87
                                            • 88
                                            • 89
                                            • 90
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 88 / 300
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti