2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
@düdüklütencere2 nasiptir , senin nasibinmiş allh hayırlı uğurlu etsin atandığınız yerde iş bitmiyor sağlıkla huzurla sıhhatle inşlh, şahsen aradığım bu gerçi kardeşim elendi @bulut25 ama dediğim gibi nasipten öte yol yok 1 kişi seçiyorlar:)
Dedim raportör gibi yazıyodu ne oldu bu adama acaba, bak 5 gün beklemedim ben sayın merkez uzmanı:) -
@extraordinary İSMİ DE HABİB ADIGÜZELLİ SEVGILISI DE CANAN DENİZ GOC DE O DA DOYMUYORLAR
-
@kemankeşş2 ben de diyordum ki etkinlik zamanı hem il göç olmuş neden etkinlikteler. bir iibf li olduğu için gibi masumane bir düşünceydi
-
Mülakatlar Temmuz haziran diyorlar. Yalvarırım toplu bir şekilde ısrar edip çok mağdur olduğumuzu söyleyip ramazan sonrasına aldıralım. Sınavla mülakat arası 4 ay nedir yahu. Ben artık bittiiimm
-
Kim diyor hocam?
-
@hellsing Mesut güzelli nin paylaşımına istinaden söyledi arkadaş sanırım.
-
@lannisjk haziranda olacakmış hocam mülakatlar doğru
-
İki dostumuz bugün GİB Başkan Yardımcısı ile görüşmeye gitti. Kendileri dile getirdi Haziran-Temmuz diye. Genel olarak sorunlarımızı ilettiler. Son alımda 2500 talep ettiklerini ama 1000 kişilik bir ilan geldiğini söylemiş yine. Ayrıca Aralık ayına kadar yeniden bir alım olacağını söylemiş. Kurum içi mücadelemizi sürdürelim arkadaşlar. Sesimiz bir yerlerde duyuluyor, onca insan mücadele ediyor. Yeniden bir alım söz konusu olursa kurum içi gibi sebeplerden ötürü ilan sayımızdan kesilmesin. Mücadeleye devam her daim. Allah muvaffak edecektir haklıları unutmayın.
-
@locke
Yeni alım duyumları bana biraz safsata gibi geliyor. Sesimizi kesmeye çalışıyorlar ama artık uyandık hocam... -
Bende hiç inanmıyorum yeni alımlara. Komik geliyor şu çektiklerimizden sonra. Alışmışsınız Kpssye girmeye. Ne olcak geç olsun kpss geldi zaten demeye. Benim tekrar kpssye girersem midem bulanır kusarım o optiğe. Çalışmaktan iğreniyorum artık.
-
@locke hocam yeni alımlardan kastettikleri kurumiçi mi?
-
Aralık ayında gelicek 1000 kisilik alim neye yarar çok merak ediyorum. Her sene 30 bin kis ilk defa giriyor kpssye birksç ay sonra bu sinava güncel bilgileriyle girdiklerinde taban puanları 90 ın aşagısina duşer mi?Yıgılma böyle azaltılmaz.
-
Murat hocanın paylastigi gib baskaniyla gorusmeye giden arkadaslarin ses kaydinin tam halini dinleyebilen var mi? Tam mülakatlar haziran temmuz dedi kesildi yoksa o kadar mi konusma
-
@locke yeni alım hikaye bu sene
Kimse kandırmasın kendini
Oyalama taktiği -
@extraordinary yok hocam iki ses kaydi var tamamini dinledim
-
Görüşmeye giden arkadaşlardan birisi baskan yardımcísinın aralık ayı gibi alım yapmayı umuyoruz dedigini ve dersanecilerin sanki kesin alım yapılma durumu var gibi olayı çarpıttığjnı söylemiş. Oyalama...
-
@sokrates12 evet alim icin talep iletecegiz demis , alim olacaga dondu olay
-
Kurumiçine sessiz kalalım diye güzel taktik. Ama artık o saf günler geçti, artık akıllandık! 3 yıl için 1000 kişi alacaklar. Ama ne hikmetse daha alım bitmeden 1000 kişilik yeni alım söylentisi çıktı. O da ne hikmetse bizim kurumiçine karşı mücadelemiz başlayınca ortaya çıktı!
-
Eli kulaginda muhabbetini bilen Aralık'ta alım var goygoyuna inanmaz
-
@just senden çok daha fazla olmalı arkadaşım.. gerçekten çok ince bir çizgi deyiz.. tam bir mücadele başlamışken tüm bunlar bana samimi gelmiyor.. ayrıca 3 yıldır hep alım hep alım.. ayrıca o görüşmeyi arkadaşlar 90 la dışarıda kalan arkadaşlar için yaptılar, bizim sorunlarımız için.. bunun içinden cımbızla çeker gibi sadece alım lafına takılıp bunun dillendirilmesi hiç hoş değil..