BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
-
Kazanan arkadaşlar, göreve ne zaman başlayacaksınız bir haber var mı
-
Murakipligi kazanan arkadaslarin 24 nisan belge teslim son günü idi
-
Üstad, bankacılık uzman yardımcılığı(bankacılık alanı) sonuçlarının açıklanmama nedeni ile ilgili bir bilginiz var mı? @paretowilfredo
-
@sabredendervis hala bir dönüş yok. Kurum uzaktan çalışıyormuş bu halde hemen çağırmalarını beklemiyorum.
-
Keşke yarın açıklansa
-
@ius-cogens kurumu aradım gvs ler daha ellerine ulaşmamış ulaşsa açıklarız dedi görevli. Emniyetten kaynaklı bir gecikme var yani.
-
@Marsiyal Hocam tahmini bir süre verdi mi konuştuğunuz kişi ? Bir de buradan heyetin mülakat listesi aslında belli anlamı çıkarabilir değil mi ?
-
@mrdgn tahmini süre vermedi ama bitmek üzeredir dedi. Benim anladığım kadarıyla liste hazır gvsler gelince yayınlayacak kurum.
-
Bu gvs kalkmamismiydi halen nasıl soruşturma yapıyoruz diyebiliyorlar aklım almıyor
-
Dostlar selam, malum 1 haziran itibariyle kamuda esnek çalışma ve uzaktan çalışma modeli sona eriyor, bu noktada bddk çalışanları da yönetim kısmı da dahil olmak üzere bilfiil görevine başlayacak, bundan mütevellit bizim mülakat sonuçlarının açıklanmasına yönelik bir hareketlenme(emniyet soruşturma sonucu göndermediyse talep etme/süreci hızlandırma v.b) gibi atraksiyon yapar mı dersiniz ve murakıplığın kazanan arkadaşların göreve başlamaları ile alakalı netlik söz konusu mu.
-
Arkadaşlar herkese selam. Kurumu arayan veya herhangi bir yeni bilgi alan var mı ?
-
@ege-mahmut ben mail attım bugün,özet olarak şöyle ki koronadan dolayı gecikme olmuş yakın zamanda açıklanacağını düşünmüyorum ama işe başladığımız için süreç hızlanacaktır diye yanıt aldım
-
Arkadaşlar bu ay açıklanmayacakmış ancak öbür ay açıklanırmış beklemeyin boşa
-
@Marsiyal Direk kurumdan mı söylediler hocam bunu ?
-
@mrdgn evet hocam
-
@Marsiyal Çok üzücü gerçekten. Sağ olun.
-
İnşallah geç olur ama hakkımızda hayırlısı olur arkadaşlar
-
@Marsiyal Yani gerçekten çok kötü bir durum. 3 aydır bir belirsizliğin içindeyiz aslında benim için 2 yıldır devam eden bir belirsizlik benden daha uzun zamandır da bu sürünmecenin içinde olan arkadaşlar vardır . Bir an önce açıklasalardı da kpss ye çalışıp çalışmama kararını verebilsek en azından (evet hala başla
yamadım) -
@Cev 2018 puanı için yapmadıkları alımı yapmaya karar veren Maliye Bakanlığı açıkta kalan binlerce işsiz ve parasız insanlardan tekrar 300 lira alabilmek için mi 2019 ve 2020 puanının kullanılacağını söylüyor? gerçi bu, bu başlığın konusu değil ama siz kaderdaşlarımla paylaşmak istedim
-
Herkese selam. Arkadaşlar yeni bir bilgi alan var mı sınav sonuçları hakkında