11.Promosyon SGK Hk.
-
Arkadaşlar 10. pro süreci sona yaklaştı 15 güne yedeklerle ilgili de gelişmeler olur sanırım yavaş yavaş yeni ilan için kendimizi hatırlatalım derim şimdiden malum süreç zaten uzun sürüyor ne kadar erkene çekebilirsek o kadar iyi. 15 gün içinde il göç süreci de biter destek verecek kişi sayısı artar.
Etkinlik yapalım derseniz organize olalım başlık canlansın? -
Ilgoc aciklandiktan sonra hemen baslamak lazim
-
Bir iki hafta içinde bence de etkinlik yapmaya başlayalım. Süreç tamamlanıyor. Kurum, denetçi açığımız var diyor. Bence tüm şartlar yeni ilan için hazır. Zaten sürecimiz aşırı uzun sürüyor, bir an önce ilan gelmeli
-
2018 P47 85.3 puanın sıralaması kaçtı, var mı bilen
-
@Muhalba 85.83 sıralama 1031
-
@Agnes89 netleriniz neydi hocam
-
Hadi inşallah bir mücize olur da 80 ne düşer ilan gelirse
-
@Agnes89, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@Muhalba 85.83 sıralama 1031
2019 P47 84.5 sıra: 973
2018 ile karşılaştırmak adına sormuştum bunu. Aynı sayıda ilan gelse 85 altına düşer demek isabetli olur. -
@Muhalba geçen sene sınav bir nebze kolaydı sanırım 2018 olan o alım 85,2 ile kapatmıştı bence 84-84,5 leri görebilir diyorum bu sene tabi 2018 puanlarını eklemezler ise
-
P40 80 sıralama 1031
-
@errayn hocam 2018 puanlarını neden eklemesinler ki ? Tek yıl puanı sadece 2017 deki alımda kullanıldı diye biliyorum.
-
@dust7 bilmediğinden dedim dostum yoksa eklensin sorun yok ben 2018 de sadece o sene diye biliyordum
-
@errayn dostum sınavın kolaylığı vb önemli değil.Önceki yıllarla karşılaştırma yapıldığında önemli olan sıralama.(başvuru yaparken puan önemli) Kolaysa zorsa herkese aynı şekilde yansır.
Ayrıca şuan ilan gelse 2018 ve 2019 puanları esas alınır. Aynı sayıda ilan gelse 85 altını görecektir.Bunun sebebi 2019da sıralamaların düşmesi. Bakalim bekleyip göreceğiz :))
-
@Muhalba dostum dediğin doğruda puan olarak etkilemedi mi bu sene misal benim p42 84,6 puan aynı netler belki 2018 de yüksek vermiştir o anlamda dedim ilan gelsede rahatlasak az
-
İlgoc sonuçları açıklandıktan sonra sgk da yeni ilan için etkinlik yapalım arkadaşlar
-
@sancaktar kesinlikle 10 15 gune is basi yapiyorlar 10.promosyon
-
Niye bekliyoruzki bence p.tesi başlayalım
-
Sınavdan önce gelse keşke 11. promosyon ama sınav yapıldıktan sonra verirler bu gidişle bence
-
@NYXZ neden böyle düşündünüz? Süreç normalden hızlı ilerliyor. Kurumda ciddi bir acele olduğu söyleniyor ve kurumda denetçi ihtiyacı olduğu dile getiriliyor. Sizi bu düşünceye iten ne?
-
@yesillenenfındık, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
@NYXZ neden böyle düşündünüz? Süreç normalden hızlı ilerliyor. Kurumda ciddi bir acele olduğu söyleniyor ve kurumda denetçi ihtiyacı olduğu dile getiriliyor. Sizi bu düşünceye iten ne?
Kendi iç muhakememden başka bir şey değil dedikleriniz mantıklı umarım öyle olur ama ben kpss sonrasına sarkacağını düşünüyorum arada kaynayabilir diyorum eğer kurumun hız kazanması bu yeni alım içinse umarım öyledir dediğiniz gibi kpss öncesi gelebilir.