2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaşlar öğretmen 40 bin atama için tt olmuş bizim daha cok twite ıhtiyacmz var
-
Twitter etkinlikte birisi guy, hizmetli kadrosu vs hepsi dahil 1320 kişi alcaklar yazmış ️️
-
@ücüncütekil iki yıldır ilan gelmıo umarım o kdr az olmaz bence daha fazla olur
-
Gönlümüzden geçen 2000 ama 1500 den az olmaması lazım
-
Olmayan bir kadronun ilanı olamaz.
Henüz böyle bir kadro izni yok.
Bu etkinlik baştan geçersiz arkadaşlar
Aralıkta çıkan CB kararı yanlış anlaşılmış tamamen
GUY MHUY VMY DUY için kadro izinleri CB önünde
Henüz çıkmadı
Geçen seneki süreç yine işleyecekKutluay Hocanın böyle bir tweeti var. Tam ne manaya geldiğini bilen varsa, anlatabilirse sevinirim.
-
@cemalicoşan Kutluay hocanın dediği 2750 şeklinde bi kadro dağılımı vardı ve bunun Cb ye gideceğini söylüyordu. Sanırım doğrudur. Ama ne zaman çıkacak bu izin
-
@cemalicoşan bende anlamadım o zaman bakan neden 1 2 haftaya dedi
-
tt'ye giremedik. öğretmen arkadaşım bile iibf'liler sanki biraz pasif kalıyo dedi...
-
@cemalicoşan ben size basketbol oynayın diyorum siz futbol oynuyorsunuz tarzında bişiler de yazmış devamında bende bişi anlamadım valla
-
@sahaned az çok destek verenler belli elde ki imkanlarla bu bile çok iyi daha çok destek olsalar keşke diğer arkadaşlarda bi twet atmaya üşenen arkadaşlara sesleniyorum oturduğunuz yerden hiç bişiyi değiştiremezsiniz
-
Ben tek başıma en az 20 tweet attım gerçekten organize olma sorunumuz var.
-
@ücüncütekil ben bulamadım tweetin linkini atar mısın ?
-
@anilazi1 Pardon ben etkinliğin hashtagi sandim
-
@Ezgi71 bakanın duyumuda yanlış çıktı muhtemelen
-
@anilazi1 kpss alan sayfasının en son gönderisine yorum yapmıştı, bunu forma yazdıktan sonra tekrar girip baktım başka soran arkadaşlarda oldu Link istediler bende ismine bakmak için tekrar baktığımda silmiş twitini ya da hesabını gizliye aldı bilmiyorum suan görünmüyor.
-
-
Kutluay kararlı da bir alem yani sanki devlet sırrı verecek bir şifreli şifreli kimsenin anlamayacağı şekilde konuşmalar iletiler hocalar dahil bu süreçte ne diceğini şaşırdı
-
Gizem yaratarak merak duygusu uyandırmaya çalışıyo resmen
-
Haftaya ilan gelsede hepimiz bir rahat nefes alsak
-
Gerçekten kafayı yememek sinir krizi falan geçirmemek elde değil şehir meydanına çıkıp ilanı vermezseniz yakıcam kendimi diye bağırmak istiyorum elimde bir şişe benzinle içinizden biri de show haber ihbar hattına ihbar edersiniz artık yada meydana gitmeden gidiyorum diye ben watsapdan yazarım show habere hemen gelirler nasılsa her iibflinin aklına gelmiş bir çözüm olduğuna eminim