TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2020 i̇dari yargı hakimliği sınavı
    80
    186
    17678
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      sahnr Son düzenleyen: sahnr

Bu sene gelir mi acaba idari yargı

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • I
        ignoRe Son düzenleyen:

Evet bencede şuan en çok sorulması gereken soru bu bence... Bu sene idare gelecekmi....

@paretowilffredo

Bu konuda hiç duyum veya Bi araştırman varmı üstad... Ara soğumadan tekrar planımızı yapsak önümüzü görsekte çok iyi olacak...

M B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • M
          Migration06 @ignoRe Son düzenleyen:

@ignoRe bu hesap pareto nun hesabı değil hocam

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • A
            anilazi1 TCMB Yasaklı @Migration06 Son düzenleyen:

@Migration06 doğrusunu yazalım o zaman. @paretowilfredo üstad bu yıl için duyum var mı olur mu idari

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • kendinehakime
              kendinehakime Son düzenleyen:

Çalışmaya başlayan var mı arkadaşlar??

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

Y 2 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • Y
                yourdreams @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime biraz biraz diyelim 🙂 daha tam geçmedi sınavın etkisi

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • kendinehakime
                  kendinehakime @yourdreams Son düzenleyen:

@yourdreams, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@kendinehakime biraz biraz diyelim 🙂 daha tam geçmedi sınavın etkisi

Mutlaka kullanın dediğiniz 2019 sınavında memnun kaldıgınız kaynakları paylassak 🙂

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

Ç Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • Dunya.ese
                    Dunya.ese Son düzenleyen:

kpss a dan sonra çalışsak acaba konular yetişir mi

• Ç
                      çıkmadıkcandan @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime kanun okuyun arkadaşlar soru kökleri bire bir kanundan kopyala yapıştır biçiminde geliyor. Detaya gömülmeyin. Son ay bol soru ve ezber yapın. Sınav şansıda varsa olur. Başarılar dilerim.

• S
                        Suigeneris Son düzenleyen:

Konu çalışmayan bir kişi sınavda 10 soru rahat kaçırır .

"Vicdan yoksa, bilgi ruha sadece zarar verir."

• Y
                          yourdreams @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime vergi de kanunla izahatten ortak çalıştım bu sınavda.Güzel,akılda kalıcı ilerlenebiliyor. Ne konusuz ne kanunsuz olmaz diye düşünüyorum.Zamanda varken sindire sindire gitmekte fayda var.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                          • 2
                            2020son_ @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime ben başladım hocam. İktisat ile başladım, hukukta da bir ozel bir kamu ilerliycem. En yapamadiklarimla basladim. Makro - mikro, idare, medeni çalışıyorum bir günde. Umarım bu istikrarimi korurum tabi 🙂

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • hakimehanımm
                              hakimehanımm Yasaklı Son düzenleyen:

Hakim- savcı yardımcılığı çalıştayında bakan konuşma yapıyor şu an hukuk meslekleri giriş sınavının bu sene hukuk fakültelerine girenlere uygulanacağını belirtti çok yüksek ihtimal eski usul ile Aralık 2020 de sınav olacaktır

• S
                                Sayıştay Son düzenleyen:

Idari yargi on sinavi bu yil olacak mi ? Tamam yeni cikarilan kanunda gecici bi madde de 2019 yilindan sonra uniye kayit yapanlar icin gecerli olacak diye bir madde var da adi ustunde gecici madde cok rahat kaldirilanilir. Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa yazabilir mii

• G
                                  gizemce Son düzenleyen:

Merhaba arkadaslar çalıstayda 2021 de hakim yardımcılığı geleceğine dair konuşmalar vardı sizce son kez hakimlik sınavı gelir mi 2020 de ya da 2017 gibi sınavsız mı gecırırız ne dusunuyorsunuz?

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • hakimehanımm
                                    hakimehanımm Yasaklı @gizemce Son düzenleyen:

@gizemce gelebilir gelmeyebilir henüz daha erken konuşmak için. iibf mezunu iseniz kpss A odaklı çalışın bence sadece hakimliğe bel bağlamak büyük risk

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • G
                                      gizemce @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm geleceği netlesince maalesef geç kalınmış oluyor umarım bir netlik kazanır

hakimehanımm E 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • hakimehanımm
                                        hakimehanımm Yasaklı @gizemce Son düzenleyen:

@gizemce inşallah 😊

• E
                                          elitnur Yasaklı @gizemce Son düzenleyen:

@gizemce kpss çalışarak yolunuza devam edin kpss den sonra hakimliğe dönersiniz ben geçen sene kpss dershanesine giderken dershanede muhasebe görüyordum eve gelip hakimlik için hukuk çalışıyordum 403. Oldum dershane tüm vaktimi almasina rağmen . Bu sene kpss den sonra eylülde başladım nasip oldu mülakata kalmak. Geç olmaz siz yeter ki tempolu çalışmayı alışkanlık haline getirin

• kendinehakime
                                            kendinehakime @2020son_ Son düzenleyen:

@2020son_, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@kendinehakime ben başladım hocam. İktisat ile başladım, hukukta da bir ozel bir kamu ilerliycem. En yapamadiklarimla basladim. Makro - mikro, idare, medeni çalışıyorum bir günde. Umarım bu istikrarimi korurum tabi 🙂

Benim de iktisat çalışmama gerek nedense elim hiç gitmiyor 🙂 Kanun okuyorum sürekli.

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 2 / 10
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti