İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
@Lora hocam kötüye ben simdiden kendimi hazırlamaya başladım.Bir sınava bakıp umutszuluğa kapılmak ne kadar doğru inanin onuda bilmiyorum.Dguy geçen yıl beni cok sasırtmıştı.
-
@zenginmemur hocam allah aşkına yapmayın ne 85i. Ne 85i gerçekten tekrar soruyorum ne 85i? bu sınavın söyledikleri gibi çoookkkk kolayy olduğu falan yok 3 kişi çıktı ortaya 90 yaptım dedi 6 kişi çıktı 88 yaptım dedi 9 kişi çıktı 85 yaptım dedi sadece buna bakarak 85 diyor herkes yapmayın ya gerçekten herkesin morali bozuluyor.
-
@Lora hocam sanmıyorum maksimum 80 olur abartmayalım bu kadar da
-
@law inşallah olur
-
@zenginmemur siz kaç bekliyorsunuz inşallah olur 80i geçmez şu belirsizlik de bitmiş olur
-
şu sonuçlar açıklansa da bi rahatlasak ya
-
Kaymakamlık gibi gelse keşke 16.45’te iki göçümün çiçeği :))
-
@zenginmemur dostum Ankara guy ya da dguy ile bu sınav karşılaştırılamaz o sınavlara girenler zaten kpssden de yüksek yapıyor hele ankaraya hak kazananlar çok çalışan adaylar il göçle değil de merkez göçle karşılaştıraan olabilirdi kaldı ki il göç çok kişi alıyor az değil o da var 77 79 max 80 olur için rahat olsun
-
arkadaşlar twitterda #BeratAlbayraktan3000Guy tagine desteklerinizi bekliyoruz.
-
Evet yarin 13. Gun hayirlisiyla guzel sonuclar bizleri bekliyor liyakat sahibi hak edenler kazanir insallah diyelim
-
@70kuralliii açıklanırsa tabi ben yarın açıklanmasını beklemiyorum
-
@70kuralliii 45 kişilik açıllanmadı bugün bir an önce inşallah açıklanır
-
@gencbiraday 24 25 benim tahminim de
-
@kemankeşş aynen hocam bi de o var ne kadar erken o kadar iyi aciklanmasi aciklansinda millet onune baksin ona gore gelecegini planlasin kazanan mulakata diger arkadaslar kpss veya baska kurum sinavina calissin
-
@Lora hocam 82 kesin içerde olur görürsünüz max80 le kapatır daha önceki guy sorularının yarısından fazlası eski sorulardan oluşuyordu yüksek kapatması gayet normal siz moralinizi bozmayın
-
Yarın bence o 45 kişilik mülakat sonuçlarıda açıklanır bu sınavda açıklanır. Bakan bey ankaraya geldi hemen ertesi gün kaymakamlık mülakat tarihleri açıklandı. Bence bununlada ilgilenmiştir en azından 45 kişilik listeyi kesinleştirmiştir ve yarında açıklanır.
-
@chamberlinn sosyal medya dışında yapabileceğimiz bir sey varmı, kullanmıyorum malum mecralari
-
@friedman-25 kazanılmış hak söz konusu olduğu için bizim listelerle birlikte o da açıklanırsa yeni mülakata 45 kişi eksik girecek o zaman? 5 kişi de gelmese etti 750 kişi
-
@Lora seninde hep umudun kesiliyor be kardeşim.Burda böyle 83 le umut kesmen insanların psikolojisini bozuyor, farkındamısın?Ya da sen bunu bilerek yapıyorsun.Ben mi yanlış düşünüyorum?
-
83 ile umudumu kestim diyene verilen moral de ne bileyim