11.Promosyon SGK Hk.
-
@ktk keşke haziran olsa iyi hocam bu seneyi atlamasalar bari. Bir sene daha bekleyecek gücü kendimde göremiyorum
-
@yesillenenfındık Ne deseniz haklısınız hocam yıprandık. Sürekli ilan gelen bir dönem olsa inanın süreç bu kadar yorucu olmazdı.
-
Rabbim herkesin yardımcısı olsun. 1 aydır kütüphanedeyim. Ara ara içime hep diyorum acaba boşa mı çalışıyorum. Sürekli bir güvensizlik bir kötü hissiyat kaplıyor. Rabbim mücize gönder diyorum hep
-
@sancaktar, içinde söyledi: 11.Promosyon SGK Hk.
Biz yine de @paretowilfredo ustadan hayırlı haberler bekliyoruz inşallah
Konu
-
Ne ders çalışabiliyorum, ne kpss den önce bu ilanın geleceğini umut edebiliyorum... Hiç haber kıpırdama yok... Kimseden ses çıkmıyor...
-
Ben de aynı durumdayım 84,8 puanım var, ilan gelecek mi, var mı yok mu derken bir yandan iş belirsizlik kötü nerden girdim şu sınav işlerine tekrardan
-
Bazı arkadaşlar 10.promosyon süreci bitmeden 11.promosyon gelmez diyor. 10.promosyon atamalarına ilişkin duyuru 30.01.2020 de yapıldı, süreç işliyor, asillerin atamaları bu ay içinde tamamlanır. Yedek atamaları ise yeni ilanın gelmesine engel değil düşünüyorum. 8.promosyonda asil yerleştirme sonuçları açıklanmadan 9.promosyon ilanı gelmişti...
-
80 ne gelir mi bilinmez bende bekliyorum
-
Üstatlar formu sıcak tutalım zaten pek yazan yok
-
Hiç mi duyum yok acaba. Ya da sağlam bir tahmini olan, süreci analiz edecek biri?
-
@yesillenenfındık Ben, Kurumda VHKİ yim inanın kurum içi şeflik icra memurluğu vs. konusunda bile belli başlı bir durum yok, örneğin yakın zamanda icra memurluğuna geçiş için sınav açıldı, mülakatlar yapıldı hangi ile kaç kişi alınacak belirsiz, bilmiyoruz. Bu konuda çok kapalı işleyen bir sistemimiz var. Uzun süredir şeflik sınavı açılmıyor. Ne zaman açılır bilen yok.
-
Tamamen tahmindir.
11. Dönem denetmen yardımcılığı ilanını 2020 kpss öncesi bekliyorum.
Gerek Sayın Mehmet Selim Bağlı'nın 5000 istihdam sözleri, gerek bütçe görüşmeleri sırasında söylenen denetmen ihtiyacı sözleri bu görüşümü kuvvetlendiriyor. Ne zaman ilan gelir diye bir çıkarım yaparsak yedek listelerinin açıklanmasını takip eden ay içerinde olacağını geçmişe bakarak söyleyebiliriz. Burada önemli husus yedek listesinin belirlenmesi bu da atamaları takip eden 3/4 ay içerinde gerçekleşiyor. Şubat ayı sonunda ya da mart ayı başında bunun belirleneceğini düşünüyorum. Mayıs ayında yedek listesinin duyurulması Haziran ayında da 11. Dönem ilanının geleceği varsayabiliriz. Yedek listesini açıklanmadan ilana çıktığı da tarihte mevcuttur.Son olarak burası sgk arkadaşlar her şey olabilir.
-
@ktk yedek listesi bile açıklanmadan geldiği olmuş. Bütçe gorusmelerindeki durum beni de umitlendiriyor. Umarım mart nisan gibi gelir
-
Üstadlar @Aslan-Reyiz @paretowilfredo, acaba kurumda bu hususta bir hareketlilik var mıdır, küçük bir haber kırıntısı
-
@sancaktar dün Pareto Bey mesajıma dönüş yaptı ve şu an bir şey olmadığını duyum alınca aktaracağını söyledi.
-
Arkadaşlar çeko çalışmak istiyorum ama bilmediğim hakim olmadığım bir alan . Öneri olarak güncel bir kitap var mı ? Veya not vs
-
@Su28A Adem hocanın kitabı iyi
-
@dehlizs Adem Kaya Yasin kulaksız olan kitabı mi hocam . 2018 baskısı var intte güncel mıdır sipariş edicem ona göre 2020 sınavı için çeko da calismak istiyorum
-
@Su28A A kadronun da çeko kitabı iyi. Ben ordan çalışmıştım 2019 kpss ye.
-
P47 olur mu yine alımda