Halkbank BT Uzman Yardımcısı
- 

Arkadaşlar merhaba, Halkbank BT Uzman Yardımcısı sınavı başvuruları 24/01/2020 - 07/02/2020 tarihleri arasında yapılacak olup 01/01/1991 ve sonrası doğumlular başvurabilecektir. Sınav başvuru ücreti 70,00 TL'dir. Detaylar gelecek.  
- 

@KöyünDelisi sadece bilişim mi? 
- 

Arkadaşlar bu ilandan halkbankin uzman yardımcılığı ve müfettiş yardımcılığı ilanlarının da yolda olduğunu çıkartabilir miyiz sizce? 
- 

- 

@albertcamus iibf yok mu? 
- 

Aacaba ne zaman iibflinin başvurabileceği ikametgah şartı olmayan normal bir ilan gelecek ALLAH sonumuzu hayıretsin. 
- 

iibf icin de yil içinde ilan gelecek arkadaslar. 
- 

@varetopilfredo yazı bulur mu 1 kac aya gelir mi hocam 
- 

@varetopilfredo duyum mu var hocam? 
- 

Sınava girecek olan var mı arkadaşlar ? 
- 

@gzdtsn ben giricem hocam 
- 

@9317 Sınava giriş belgesini yayınlamışlar bugunden 
- 

ep kagıt üstündeydi şaşırttı 
- 

@9317 evet online ve 2 oturum olması baya şaşırttı, başarılar şimdiden. 
- 

@gzdtsn teşekkürler size de başarılar 
- 

Sonuçlar açıklanmış mülakata girmeye hak kazanan başka aday var mı?? 
- 

@gzdtsn bende kazanmışım . Alanım endüstri 
- 

@estyfn tebrik ederim benim bilgisayar müh.  acaba mülakat 2 oturum mu olacak bilginiz var mı? acaba mülakat 2 oturum mu olacak bilginiz var mı?
- 

Tebrik ederim mülakata hak kazanan arkadaşları  Mülakat nasıl olacak acaba pazartesi başlayacak sanırım .Mülakata girenler bizimle paylaşabilir mi gözlemlerini ? Mülakat nasıl olacak acaba pazartesi başlayacak sanırım .Mülakata girenler bizimle paylaşabilir mi gözlemlerini ?
- 

Teşekkürler . Kazanan herkese tebrikler  ️ Benimde hiçbir fikrim yok sürece ilk defa katıldım ama geçen senelerde sanırım belirli bir saat verilmemis oturum şeklinde yapılmış fakat bu sene saat belirtmişler ama nasıl olur bilmiyorum ️ Benimde hiçbir fikrim yok sürece ilk defa katıldım ama geçen senelerde sanırım belirli bir saat verilmemis oturum şeklinde yapılmış fakat bu sene saat belirtmişler ama nasıl olur bilmiyorum   ️ ️