TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı

KPSS A
    2020 gelir uzman yardımcılığı sınav
    870
    15593
    2591568
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • hayırlısı035
      hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @Müşrif Son düzenleyen:

@Müşrif hocam gündeme hiç girmedik. size özel gündem olarak ayarlanmış olabilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        sonunageldim Son düzenleyen:

Kpssden sonraya kimse guy beklemesin.kurumici kpssye girdikten sonra onlarin sureci baslayacak sinavlariydi aciklandi etti...tam 4bin kisi alacaklar zaten ondan sonra guyun aaa bizde acik var diyip alima cikmasini beklemek aptallik olur.kpss den sonra uzuncaa bir sure gelmez.pareto bile yazdi soyledi

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
        • ?
          Eski Kullanıcı @sonunageldim Son düzenleyen:

@sonunageldim kurum içi haksızlıktır 😭

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • S
            Su28A Son düzenleyen:

2018-2019 girenlerin 2020 ye mecbur girecek olanlarında günahı neydi 😭😭😭

• Willsmithh
              Willsmithh @merasim34 Son düzenleyen:

@merasim34 hocam sorma bu sürece girerken 90+ puanlar istediği yere giriyor saniyordum 🙂

• Baelish
                Baelish Son düzenleyen:

Uzun zamandır etkinliklere katılıyoruz, katılmaya çalışıyoruz ama 2 yıldır en ufak bir tepki, bir hareket olmayınca insan çöküyor. Etkinlikleri bugüne kadar savundum hala da katılmaya devam ediyorum ama öğretmenler veya sağlıkçılarla bir değiliz. Onlar en azından bir etkinlik yaptığında falan bir geri dönüş alabiliyorlar. Biz sanki sevimli hayalet Casper'ız. Üzücü olan görülüyoruz, duyuluyoruz ama görmezden geliniyoruz..En acısı da bu.

Burada moral bozmak amaçlı konuşmuyorum ama ben 2018'den bu yana anladım ki etkinlikler bir yere kadar. @paretowilfredo nun hep belirttiği bahar geldi, çattı. Umarım kısa bir süre içinde ilan gelir..

Hayallere, gerçek oluncaya kadar itibar etmeyen, ketum olmaya dikkat edern bir adamdı.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 13
                • R
                  rabia89 Son düzenleyen:

arkadaslar paretonun belirttigi tarih araligi mart-mayis oluo demi

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • T
                    tekoo @rabia89 Son düzenleyen:

@rabia89 hocam Kasım’da olacak dediler daha sonra Şubat ayında olacak şimdi de bahar da olacak diyorlar. Ömrümüzden bir bahar daha gitsin görelim```

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • hayırlısı035
                      hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

📢📢 İİBF GUY ETKİNLİĞİ 🔊🔊
                      📍 Twitter 📱💻
                      🗓️ 4 Mart 2020 Çarşamba(yani bugün)
                      ⏰ bugün 09:00'da başlayan bu gece saat 24:00'ye kadar devam edecek.. Tatlı tatlı, yavaş yavaş ama bir o kadar da bu tagı gündeme sokmaya gayret ederek etkinlik var. Gün içinde ara ara twit atalım.
                      ✍️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
                      ❤️ 5000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
                      📌 ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesi
                      ✅ Geleceğin için Sende Katıl
                      TAG BU 👉 #İİBFye5000GelirUzmYrdMüjdesi

• H
                        homecinomiss Son düzenleyen:

Valla arkadaşlar görülen o ki ne atılan twetetlerin ne duyumlarin bı manasi var guya bakan dedi eli kulağında diye o bile fos çıktı kasımdan beri gün gün an an ilan bekliyoruz ben bişey soyliyim mi bence kandiriliyoruz alım yapacak bakanlıklar çatır çatır alımlarını yaptı bizimki yılan hikayesine döndü a grubu bitti guyu bile kurum içinden alıyorlar atanmak isteyen b grubuna çalışsın şahsen öyle yapıyorum burada bekle bekle elimize bişey geçmedi bari b grubuna çalışalım da çift yıl fırsatını kaçırmayalim amacım moral falan bozmak değil gerçek olan bunlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • cemalicoşan
                          cemalicoşan Yasaklı Son düzenleyen: cemalicoşan

Büro Emekçileri Sendikası, 4 sayfalık vergi haftası broşüründe, sorunumuzdan, sadece 1 cümle ile bahsetmiş, nispet yaparcasına da o cümleyi kurum içi meselesini savunduğu paragrafın altına yazmış.
                          Genel sekreteri, gücüm yettiğince rezil ettim, telefonu kapattı, küfredemiyorum burada anladınız siz...
                          Bakmak isteyen sitelerinden, sağ tarafta afiş/broşür kısmı var oradan bakabilir.
                          Bugün Allah'in günü ya, olur da bürokratik ya da siyasi gücüm olursa, bu dalkavuklarla -üstelik bunlar güya muhaliflerdi- uğraşmazsam namerdim!!

hayırlısı035 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                          • D
                            davinci1 Yasaklı Son düzenleyen:

Ya o değilde bugun ilan gelse 2 ay sonra sinav olucak 1 ay sonra sinav sonuclari aciklansa 2 ay mülakat sürse 4 ayda sonuclar aciklansa neredeyse yine 1 seneye mâl olucak.Bu ilanin geciktiği her saniye bile aleyhimizeyken yaprak kıpirdımamasi insani cildirtmaktan baska bir sey yapmiyor.Allah sizi bildigi gibi yapsin , iki ay bekçi almayip daha az maliyetle şu alima ciksaniz kac bin kisi dua edicek ama yok ya yok yok.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                            • T
                              tekinn08 Son düzenleyen:

Ne istiyorlar şu iibf den bi ilana çıkıp Sınav yapmak çok mu zor zaten hemen alım olmuyor bunun mülakatı osu busu of of bezduk da

• hayırlısı035
                                hayırlısı035 Hazine ve Maliye Bakanlığı @cemalicoşan Son düzenleyen:

@cemalicoşan Kardeş Büro Sendikaları kurumiçi çıkarmak için çaba sarfetti. Asıl GUYADER konuşmak lazım.

cemalicoşan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • H
                                  homecinomiss Son düzenleyen:

Benim ailem 2018 de b grubundan hazırlan dedi dinlemedim bin pişmanım arkadaşım 81 le mübaşir oldu ben hala ilan bekliyorum üç aydır da eli kulağında ohooooo artık bu hatayı tekrarlamiycam sizde inşallah kendi hakkınızda en hayırlısını seçersiniz arkadaşlar

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    Su28A @homecinomiss Son düzenleyen:

@homecinomiss hocam 81 le nasıl atandı bölümü neydi ? İİBF de B den atama puanı da yüksek diyorlar tam bilmiyorum . 88-90 diyorlar mesela

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • S
                                      sorucozucu Son düzenleyen: sorucozucu

Bugün saat 14.30 da İstanbul üniversitesi Fen Edebiyat fak. Cemal Birsel konferans salonunda “vergi uygulamalarında dijital dönüşüm” adlı Panele Gelir idaresi başkanı sayın Bekir Bayrakdar’ın katılması bekleniyor. Belki giden arkadaşlarımız olursa bir bilgi alabilirler.

P hayırlısı035 S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                      • Z
                                        zeyyyuss Son düzenleyen:

İstanbul'da olan biri lütfen gitsin..

• P
                                          profesör16 Son düzenleyen:

Merhaba kiymetli arkadaslar, 2000 e yakin guy alinmasi konusunda duyum aldim iyi calismalar dilerim

E M R 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • P
                                            posseder @sorucozucu Son düzenleyen:

Arkadaşlar imkanı olan varsa mutlaka katılsın @sorucozucu

• 1
                                            • 2
                                            • 164
                                            • 165
                                            • 166
                                            • 167
                                            • 168
                                            • 779
                                            • 780
                                            • 166 / 780
                                            • İlk ileti