2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Eğer sayı bu kadar düşük gelmesinin ana nedeni etkinliğe katılmayanlardır. Bazılarını özel olarak aramana rağmen 1 twit bile atmadı.
-
Hocam tamam da etkinlik az diye mi sence 1000 sayı deniliyor . Bence isterse her gün etkinlik olsun sonuçta kaç aydır bekletiliyoruz oteleniyoruz demekki bizlerden az sayı alıp açığı başka türlü kapatmak isteniyor ben bundan bunu anladım ...
-
Twitter'da bir arkadaş daha net ifade etti:
''düşük puanlı arkadaşlar etkinliğe katılmayışın sonucudur.Kusura bakmasınlar uzaktan bakmaya gelmez bende 1345 diye duydum hayırlısı kimden duydun demeyin içerden söylenenler bu !''
ALINTI TWİTTER: @KPSSASORU -
Bakan bey neden civarı kelimesini kullanıyor net bir sayı söylemiyor kesin anlamda bilmesi gerekmez mi ??
-
Arkadaşlar ben bu duyuma inanmıyorum yani bakan sınavın olacağını süresini söyleyebilir ama alım sayısını söylemez diye düşünüyorum içinizi karartmayın lütfen inşallah 1500den az gelmez
-
Keşke bakan bey benim olduğum yere gelse her şeyi net sormak istiyorum eli kulağında derse sizce eli kulağında iki hafta sonra mı bir ay sonra mu diye sorarım sonra sayı 1500 mü 2000n mi derim daha azını konuşmam küsürat istemiyoruz derim
-
Biz tweeterdan sesimizi duyurmaya devam edelim etiketlemek bence çok önemli bakan görmüyorsa bile bakan yardımcısı vs daha alt bürokratlara ulaşabilirsek etiketlersek en azından neymiş bu diye merak eder de bakar sorarlar.
-
@themutsuz keşke dediğiniz gibi konuşmaya imkan verilse
-
@paretowilfredo üstad söyle cevap gelmiş:
''Kendim bilgim olmamakla birlikte bi kaç arkadasmn dediklerini aktaryrm Denizli ziyareti adına yineliyrm başkasndan aldığım bilgiye göre Bakanımız ilanın eli kulağında olduğunu 1000-1200 civarı guy alımı olacagnı söylems denilene göre paylasmak istedm sizlerle
Dostlarm arkadası bizzat tanıyrm yalan söyleyecek bi insan değil buraya yazıp yazmamak konusunda inanın çok terddütte kaldm hatta umarm Bakanımız sayıyı yanls söylemstr diyebiliyrm sadece üzdüysem k. Bakmayın can sıkmak istemedm''
Üstad rakam bu civarda mı olacak? -
@paretowilfredo :((((????
-
@hayırlısı035 ALINTI TWİTTER: @iibf99816909
-
@mervenil twitter ismi nedir?
-
@ücüncütekil olmaz öyle şey yahu arkadaş yalan söylüyor demiyorum. Tanımıyoruz arkadaşı ama saçma yani şimdiye kadar paretonun söylediği seyirde ilerledi.
-
ben bakanın guy ne demek onu bile bildiğini zannetmiyorum:)
-
@mod ibff9981 di sanırım
-
@merasim34 ben eli kulağinda dediğine bile inanmıyorum.Ancak 5 il tercihi doğrudur.Calısma varmış.Ama ilanla ilgili değil sadece il tercihi konusunda.
-
@mod 5 il düzenlemesi fantezi mi?
-
@strtmn ilan gelecek ancak sen bu ilanin 2020 kpss sonrasına kalmasına fantezi der misin mesela?
-
Bence umurunda bile değil takmıyor yani keyfine kalmış
-
Bana öyle geliyor ki ilan ramazanda gelecek gibi düşünüyorum. Mayıs gibi ilan gelip temmuz başı ise sınav olur gibi. Tamamen şahsi düşüncemdir. En son ki guy ilanıda bu şekilde olmuştu. Beni asıl üzen şey devlet memur alacak bu iş bukadar magazinleşmemeli. Net olmalı ya net. Bir düzen olmalı. Bu kadar belirsizlik şans oyunlarında bile yok arkadaş.