Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
-
@nbrnly hocam sizin üniversite ve bölüm neydi sakıncası yoksa. Benim de kriterlerimin gayet iyi olduğunu düşünüyordum ielts sınav puanım da vardı üniversitem de Türkiye’nin sayılı üniversitelerinden fakat red yemişim. Çok şaşırdım.
-
Bende bsvurdum kariyer net üzerinden ozgecmis goruntulemisler fakat donmemisler hacettepe / kamu (ingilizce) mezunuyum diğer şartlara hepsine uyuyordu basvurum.en azından sınava katılmayi beklerdim
-
@omerrkara Hocam bölümü söylemeyeyim de, Bilkent'ten alakasız bir fakülte ve bölümden mezun oldum. Süreçte ne kadar ilerleyebileceğim bakalım. Geçmiş olsun.
-
bankanın insan kaynakları kafasına göre adam elemiş sözde Türkiye'nin önde gelen bankalardan biri bunu yapan bana da red gelmiş sınav için alt tarafı link yollayacaklar bir uğraşa da girmeyecekler ama yapılan tam bir saçmalık insanı demoralize etmekten başka bir şey değil ben de hacettepe mezunuyum.
-
Bende herhangi bir dil puanı yok ama olumlu değerlendirmişler. Ankara/siyasal mezunuyum
-
Cambridge mezunuyum sınava girmiyorum
-
Banka mail atmış kriterlerine uymuyormuşum. Kriteri ne acaba asfgh. Sanki bana IMF Emenike
-
Bana dönüş bile yapılmamış :))
-
@başarısız odyotdtoxotxtoxotdtozyozdoyyxooxy
-
@emrffffff şimdiye kadar iş bankası, akbank, anadolu emeklilik teftiş sınavlarına ve mülakatlarına katıldım ve orada da herkes boğaziçi odtü mezunu değildi dokuz eylülden hacettepeden de arkadaşlar vardı bu koç grubu kendine yakıştıramıyor anadoludaki üniversiteleri demek. Genç işssizliğin patlaması bunlara yarıyor, bu şımarıklık ve küstahlığın da sonu gelecek bir gün.
-
Bende ingilizce uluslararası finans mezunuyum. Bencede kafalarına göre eleme yapmışlar
-
Arkadaşlar bugün bana mesaj geldi başvurunuz olumlu değerlendirilmiştir diye ama ben ingilizce bilmiyorum Marmara maliye mezunuyum ve iktisatta çap yapiyorum ve online sınava da daha girmedim sizce şansım ne kadar ingilizce bilmeden
-
Bana yardımcı olursanız sevinirim sizlere online sınava girdikten sonra mı olumsuz dendi
-
@sivasli5834 sınava girmedik hocam, sınav başvurumuz reddedildi. İngilizce olmadan zor, online yazılı sınavı bir şekilde geçseniz bile mülakatta karşınıza çıkması muhtemeldir. ama o kadar kişi reddedilmişken siz hak kazanmışsınız, sürece devam edin kesinlikle.
-
Sınavı telefondan yapabiliyor muyuz?
-
@Elnogate, içinde söyledi: Yapı Kredi B. Müfettiş Yardımcılığı (2020)
Sınavı telefondan yapabiliyor muyuz?
Yok hayır bildiğim kadarıyla kameralı olur pc üzerinden
-
Sınav bilgisayar üzerinden oluyor. 10dk sürüyor ve kamera ile mikrofon sürekli açık. Bildiğiniz şekil soruları falan var. Benim pek iyi geçmedi sanırım.
-
Ben yaptım bilgisayardan şimdi süreç nasıl işleyecek bilen varmı
-
Hala ingilizce hakkında şüphelerim var o kadar ingilizce bilene onay vermemişler ingilizce bilmeyen birkaç kişiye neden onay vermisler anlamış değilim acaba okula bakmış olabilirlermi
-
kişilik envanteri sınavı için mail alan oldu mu acaba?