2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
-
- asil kazanan benim. heyecandan elim titriyor ama sitede duyuru yok.
-
pardon 10. asil benim. yanlış yazdım
-
@odtüsbky verdiğiniz link açılmıyor, umarım yanlış bilgilendirme değildir çünkü insanlar burdan ümit bekliyor
-
@odtüsbky link açılmıyor ve kurumun sitesinde ve twitter hesabında da bir duyuru yok. Nereden öğrenebiliriz sonuçları acaba?
-
Şu an link tekrar bozuldu, az önce aciliyordu gun icinde bence aciklanir
-
@buchananreis peki siz öğrenebildiniz mi sonucunuzu?
-
@bilinmeyen evet basariliydi ama bakalim.
-
@buchananreis, içinde söyledi: 2020 REKABET KURUMU UZMAN YRD İLANI
evet basariliydi ama bakalim.
çok tebrik ederim.
-
@bilinmeyen cok tesekkur ederim.
-
@pakilips o linkten baktım ben de forumda yazıldıktan 15 dakika sonra. akşama linki yeniden açarlar bence
-
@odtüsbky hocam sitesinde anasayfada duyurular kısmında çıkar diye oraya bakıyorum ben ama bu bağlantı başka bir baplantı mı anlayamadım?
-
@Rekos kurumu aradım. Böyle bir linkin verilip kaldırıldığı bilgisini aldım dedim. Böyle bir sey varsa bana mail atın, görelim kimin elinde yazılı belge var fotoğraf var açıklandığına dair dedi. Anlam veremedigim bir tavır ve gerginlikteydi kendisi. Onay sürecinde bugün de açıklanabilir yarın da açıklanabilir dedi.
-
@pakilips anladım hocam arayarak en iyisini yapmışsınız. Kurumun sayfasında çıkar muhtemelen duyurularda. Garip bir olay cidden, heycanlandık durduk yere galiba
-
@pakilips onaylanmadan yanlışlıkla linki açıp kapatmışlardır. bu akşam mesai bitimini bekleyelim yine de.
-
@odtüsbky Link tekrar açıldı arkadaşlar bende hukukçu uzman yardımcılığına 1.siradan kabul edildiğimi öğrendim, çok mutluyum. Umarım herkes için hayırlısı olur.
-
silinmiştir
-
@odtüsbky hocam size ileti gönderebilmemiz için takip etmeniz gerekiyormuş sanırım uyarı veriyor. Ben de kazanmışım bu arada sizi de tebrik ederim.
-
@Rekos ayarları değiştirdim hocam kusura bakmayın. bekliyorum
-
silinmiştir
-
@avalist burç yorumunuzu hangi sayfadan bakıyorsunuz? Hislerim ve burç yorumlarını bir arada tutup bir rota çizerim kendime