2016 Aralık GUY Sınavı
-
Yarın neytullah tag satın alacak kişiyle konuşsun saat 21.30 da tag ı gündeme getirsin yazalım daha önce öğremenelere de destek vermişti yarın kesinlikle etkinlik olmalı
-
@köyün-ağası twitterdan neytullahla sen yaz
-
@aylin-yılmaz daha önce yazdım cevap vermedi
-
ÖZÜR
Özel yazışmaları siliyorum
Özür dilerimMüsaade ederseniz, çalışmam lazım
Teşekkür ederim.Mübarek gecenin bereketi üzerinize olsun. yusuf kaplan yazmış bana mı kızdı ki derdimizi anlatayım yarına bilgilendirme olsun demiştim
-
evet bize yarına htırlatın diye yazdığı yazıyı silmiş
-
@aylin-yılmaz şuan kitap yazıyor büyük ihtimal pc den twitterı açıktır bildieim gelmesini istemiyordur neytullah yarın ayarlamazsa biz bir tag açıp yazarız gündemin ilk sıralarına girmeyiz ama bakanları yusuf kaplan sayesinde etiketleriz
-
@aylin-yılmaz özel yazışmaları hep siliyor Zaten
-
bizim dayı tuğrul hocanın yazdıklarını rt lemiş,, alıma etkisi olup olmaması umrumda değil o kadroları hakederek mi girdiler ki oraya uzmanlık istiyorlar
-
@paretowilfredo öldün mü kardeş?son durum hakkında bir bilgi versen olmaz mı?
-
http://www.tigem.gov.tr/Haber.aspx?hid=545bf9d2-8aa1-4c16-b8a6-e8bb0c4f8530 adamların hiç haberi duyulmamasına rağmen adamlar zahmet edip bir açıklama yapmışlar bizimkiler sanki bizi pencereden izleyip kıs kıs gülüyorlar...
-
-
Gece yarısı ilan gelecek olmasın
-
@guyan-gelmiş valla helal olsun adamlara
-
@Ricardoreyiz yalnız alttaki yorum beni bitirdi
-
11000 uzman erbas 13000 sozlesmeli er alinacak! Bizim bakan tasarruf yapiyo
-
Ankara daki arkadaşlar meclise gidip Naci agbal in danışmanlarından biriyle görüşebilir en net bilgiyi ordan alabiliriz Naci agbalin makam odası TBMM sitesinde var arkadaşlar . Ankara'daki arkadaşlar randevu talep edebilir
-
Bizim verilmeyen Guy ilanıyla ülke kurtulcak heralde
-
@k67 gitmiyor kimse bi kişi bile gitse yeter
-
@köyün-ağası kardeşim telefonla alınacak makam odasını arıyorsun çok zor birşey değil ama ben Ankara'da olsam keşke saçma sapan hocalardan medet umuyoruz kendimiz forumlara takılmaktan başka maalesef birsey yapmıyoruz
-
Ankara da olan arkadaşlar ses vermiyor malesef ! Aslinda 5 kisi bile yeterdi derdimizi anlatmaya. Maliye bakan yardimcisi buraya geldi kosa kosa gittim. Ankarada olan arkadaslar oturduklari yerden isyan etmesin ses versinler bi zahmet !