2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
-
Arkadaslar sayiyi aylarca once duymadik mi? Cumhurbaskani onayladi rg de yayinlandin vs. Sayi bu saatten sonra degisir mi sizce bence pek degismez? Suan 2binlik ilan yooook.hangi sinavi tercih edeceksiniz o kadar kisilik ilan var. Yani duy a gireceksin 100kisilik ilan acilmiatir sana. Vmy e gireceksen 500 kisilik acilmistir ya da 1200kisilik guy acilmistir. digerleri de acilmamis sayacagiz. Bunu niye kimse sorun etmiyor? Yani 2018gibi hem guy hem dguya girdiler.bizde 3 sinava girebilecekken bunun elimizden alinmamasi calismaliyiz.guy yada vmy olacagimizin garantisi var mi mulakattan elenirsek digerleri puf ucacak. Bu alimdan sonrada uzun sure bisiy gelmez bize.istedigimiz herseyi az sayi ve ayni gunle elimize verdiler.elimizde patlamasin.olmayacak sey icin ugrasacagimiza 2018 puani ve su ayni gun mevzusuna odaklanip guzelce cozelim.ilan resmi olarak gelmeden
-
@sonunageldim belkide ilan 3 sinav şeklinde geldigi icin 2000 oldu.Yoksa 2000 guy ayri 500 vmy 200 duyda gelebilirdi.Düzeltilirse cok iyi olur.Bu şekilde kalirsada dediginiz gibi garanti değil hiçbiri çok dramatik sonuçlarda cıkabilir.Vmy kpss puanı düsük kapatabilir.
-
Madem 7 ay önceden ilan geldi sınav tarihinden 3 ay öncede başvuruları alsınlar zaten hiçbir şey kuralına göre oynanmıyor
-
@zenginmemur keske oyle olsa hocam ama sanmiyorum duyumcular ve paretoda hep 1200 1500 civarindan bahsediyordu.her yil 1000 2000 alinan kadro bize gelince kuculdukce kuculdu.surede uzadikca uzuyor...ama bosa kurek cekmek yerine elimize verilenleri avantaja cevirelim.sadece 1 sinava girmekle 2 3 sinava girmek arasinda cok fark ihtimaller cok artiyorrr kacirmamaliyiz bunu
-
@lannisterjk ya kesinlikle böyle bi saçmalık olabilir mi ya daha sınavlarına girmeden kadroları hazır mı olacak peki 2018 de sınava girip puan alanlar ne olacak lütfen 2018 liler bu sınav bizim hakkımız
-
Belki kurumların gerçek ihtiyaçlarının çok altında bir alım söz konusu ama bana göre olaya biraz da pozitif şekilde bakmalıyız. 5 10 kişilik ilanlardan sonra 1000lerin 2000lerin konuşulması hiç değilse biraz olsun rahatlattı.
-
Arkadaşlar benim Tecil Eylül ayında bitiyor bu konuda tecrübeli biri var mı özelden soracaklarım var.
-
Bu saatten sonra düzenleme sadece sınav günlerinde yapılabilir. 2000 sayısı değişmez. Bence herkes otursun ders çalışmaya başlasın. Vmy ve guy çok farklı platform. Vmy guya hazırlanır gibi olmaz, fazla detay ister.Herkrs hedefini belirlesin ona göre çalışsın. Maliye bu sınavlarda belirleyici olacak, kimse elinden düşürmesin benden söylemesi ️
-
@lannisterjk hocam polemik oluşturma niyetimde değilim ama yanlış biliyorsunuz başvurular 3temmuzda başlamıştı yani sınavdan 45 gün önce, bir önceki 2017alımında 10nisanda başlamış yani sınav tarihinden 34 gün önce
-
@gazot hocam 2018liler mağdur olur tabi ama bu nefret neden yani sınava girmeden kadroları hazır mı olacak diyosunuz siz mağdur oldunuz diye herkes mi mağdur olsun söz de birlikten bahsediyosunuz
-
Hangi yılların dahil olacağı sorunu ne zaman çözülür acaba? Boşa kürek çekmek istemiyorum çünkü
-
2018 puanlari yanmasin kimse istemwz ama 2020 ye sadece 2020 mezunlari girmiyoki yine 2017 2018 mezunlarida var girecek onlarda beklemis olmuyo mu sayı cok olsun herkes girsin cunku bu ilan bi daha 2 yil kadar gelmeyebilir.
-
@fatos sayet ben 2016 mezunuyum yine girecem
-
@Nantes nefret değil.. Nefret değil gerçekten hislerimizi anlamanız çok zor.. Siz hiç 22 23 ay boyunca ilan beklediniz mi? Beklediyseniz aynı şeyleri hissediyoruz belli ki. Ya beklemediyseniz? Nasıl anlatalım size kendimizi? Daha OLMAMIŞ bir 2020 kps alan sınavı için şimdiden bizi de dahil etsin demek size insaflı geliyor mu? İlan en başından belliydi 2018 2019 puan için gelecegi eli kulağındaydı ama virüs nedeniyle böyle bir tarih verildi. Bizim tek isteğimiz her sene düzenli sınav olsun. 2020 kpss den sonra da olsun. Biz buna çok seviniriz.
-
Müzakere edilmiştir. Edilmesi gerekir yani. Bellidir büyük ihtimal 2020 dahil mi değil mi? Bekleyelim pareto üstadı ya da başka bir arkadaşı. Önümüzdeki günlerde haberler gelecektir. 2020 dahil olmazsa, 2hafta için 2sene beklenebilir. Diğer taraftan 2018lilerin ne günahı vardı? Bu ilanın gelmesi, sınavın çoktan yapılması gerekiyordu işte. Bakan eli kulağında dedikten 1-2 hafta sonra ilanı vermiş olsa bu hengame yaşanmayacaktı. Şimdi ayıkla pirincin taşını. 2018liler haklı bu konuda, en derin acıyı onlar çekti. Aslında üstat dedi ya "bakalım 'piyango' kime vuracak" çok haklı. Geç kalındı! 3 seneyi kapsaması kanun değişikliği gerektiriyorsa, bir taraf harcanacak. Canım memleketim her nesline bir bedel ödetir, var olsun tabi.
-
@LioN espiri yapmaniz icin sormamistim daha onceki alimda da yine bu sekildemiydi sormak istedim.
-
Merhabalar öncelikle
Gelen ön ilana dair bunca bekleyiş sonrası göZümüz aydın demeye dilim varmıyor umarım belirlenen tarih öncesi de muğlak olan konulara dair bir an önce lehimize bir düzenleme gelir gönlümüze bir su serpilir Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin. -
''Dürüst olayım "etkinlikler işe yaramaz" diyen kişilere karşı bir sonuç aldığımız için mutluyum. Sayı ve duyuru şekli memnun etmedi beni ama bu sabaha kadar buralarda görünmeyip bugün twetter'ı ve etkinlikleri keşfedenlere kıl olduğumu bildirmezsem içimde kalır''
ALINTI TWİTTER: @omer_saglm -
ayrıca 2018 çok mağdur oldu çok etkinlik yaptı.Bakanları,gib başkanın vb. alımı soru sorabilmek için peşinde koştular.Dün gazetecilere İİBF alımı soru sorulabilmesi için çok twit attı.2018 haklı olarak isyanı nefret olarak nitelendirilemez.Net şekilde şunu ifade edeyim.Bu ilan 2018 ve 2019 diye düzenlenmelidir.
-
Bakanlık ayrı ayrıda ilanları gösterebilirdi.Hmuy ilanı ayrı gösterildi.Önceden guy ve vergi denetmeliği aynı sınavla alım yapıyormuş herhalde bilgisi olan var mı?