11.Promosyon SGK Hk.
-
@Müşrif hocam yakın zamanda gelir mi bi öngörünüz var mı ?
-
@politics06 Hocam bana kalırsa gelmemesi için hiçbir sebep yok korona dışında. Ben gelmesi en muhtemel ilan olarak görüyorum. Tabi bizim çabamız sesimizi duyurmamiz çok çok önemli. Bazı arkadaşlar sadece birşeyler yapalım birileri birşeyler yapsın modunda . Yarın etkinlik var ve bekleyen herkes eksiksiz katılsın bu belki günler aylar sürecek ama alicaz o ilanı .
-
@Müşrif benim de beklediğim bi ilan min 250 kişi, hocam etkinlik yapalım düzenli olarak hem de
-
Son alımda sınırdan mülakata kalamayan birisi olarak acaba 11.dönem ilanında hangi sürprizi yaşatırlar diye düşünüyorum. Her sene bir sürpriz çıkaran bu kurumlar bakalım bu sefer hangi sürprizle bizleri derinden yaralayacak. Sürekli puan eklemesi yapıyorlar birdahaki alımda da yapar bunlar. Yada sayı beklenenden çok az gelir. Bir şeyler olur yani. Psikolojiyi bozdular iyice
-
Halıhazırda işi olup başvuran olmazsa 80 görür. Ama malasef herkes başvuruyor
-
@Nasippp hocam sizin 80 civarı olduğunuzu ve şartlarınızın biraz zorlandığını biliyorum sayı 400ün üstünde olursa 80i tabii ki görür. Bizim amacımız kpss öncesi ve tatmin edici bir sayıyla gelmesi. Elimizden geleni yapalım. Cumhurbakanının istihdam devam etmeli dediği şu süreçte biz de sgkyı kopartalım.
-
@yesillenenfındık zerre kendimden bi şey koymuyorum hocam. Hep olan şey zaten dilerim ki ilan tez zamanda gelir ve herkesin yüzü güler.
-
Arkadaşlar yarın saat 19.00 da Sgk Denetmen yardımcılığı ilanı için etkinlik yapıyoruz. Murat hocaninda desteğiyle. Lütfen aktif katılım gösterelim. Berat Albayrak etkinlikler sonucunda aylar sonra gelecek ilanı haber verdi sayıyı beğenmedik evet ama bu açıklama etkinlikler neticesinde geldi.Bu ilanın gelmesi herkesi etkiler.Sayi fazla olur çok kişiyi etkiler sayı 400 olsa 80 ustu puanlilar gider ve ekim ayında gelicek guy ilanının taban puanı düşer.Sosyal medyanın gücünü gorduk bir yerlerde birileri bizi duyuyor.Lutfen herkes aktif katılım gostersin.
-
Bugün yapılacak etkinlik önemli arkadaşlar face i olanlar gruplara duyuruyu yapsınlar.
-
İİBF SGK ETKİNLİĞİ
Twitter
️ 21 Mart 2020 Perşembe (Yani Bugün)
19:00'da
️ Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk'tan
️ 2020 KPSS-A önce gelmesi için
️ 1000 Sosyal Güvenlik Kurumu Uzman Yardımcısı ilanı verilmesi için
Geleceğin için Sende Katıl
TAG etkinlik saatinde belli olacaktır. olabildiğince duyurup katılımın artmasını sağlayalım.
️ ️ KURALLAR:
Gündeme girene kadar,
1⃣ Kişileri ve kurum etiketi yapmıyoruz
2⃣ Görselli ve fotoğraf tweet atmıyoruz.
Tweetleri peş peşe değil bir kaç dk aralıklarla atıp , fav ve rt yapmayı önemsiyoruz.
Twitter etkinliklere yeni katılacak olan arkadaşlar lütfen tagı kendiniz yazmaya çalışmayınız.
aynı tweetler etkileşime katkı sağlamıyor kopyalayıp yapıştırmak yerine RT yapıyoruz
İlk bir saat gündemde yer alabilmek için aktif katılım sağlayıp kurallara uyalım. Ve etkinliği twitter,whatsapp vb. duyuralım -
-
Bugün 19.00daki etkinliğe katılım sağlayalım lütfen
-
@Müşrif ben naçizane katılıyorum. İşsiz 5 milyon var, bunun minimum 3 milyonu GENÇ işsiz. Ve biz bir organize etkinlik dahi yapamıyoruz öğretmenler gibi. Soruyorum hiç bu siyasiler genç milyonlara acır mı? Böyle sessiz olursak ömrümüzden gidiyor ve buna çare bulması gereken ceylan derili koltuklarda sefa sürenlerin HİÇBİR zaman umurunda da olmayacağız. Lütfen bu tarz platformlarda bizleri temsil edecek birileri artık elini Taşın altına koysun, mecliste, Twitter'da sesimiz daha GÜR çıksın. Allah aşkına BİRLİK olalım. Yeter.
-
@patakute Ben şahsım adına günlerdir msj mail ve yetkililere bireysel Tweet atıyorum ve bu süreçte aktif olarak gördüğüm sadece 2 arkadaş var ( @nzl ve @yesillenenfındık ) Öğretmenlere sayıp dökmek değil marifet onlar gibi birlik olabilmek. Ama malesef bizim camiada bencil ve aman bananeci insan çok. Niye ben yapıyorum niye kimse yok yada benim puanim yok zaten sadece işime yarayan ilana katılırim. Bu zihniyet oldukça daha çok beklersiniz. Ve bu tur bencil insanlar yüzünden bekliyor elini taşın altina koyan o bir avuç insanda. Bugün ki katılıma bakicaz ve bizde artık ona göre davranicaz. Günlerdir biz 3 5 kişi bakanın gonderisinin altına yorum yapıyoruz. Sözüm pasif karakterli ve oturduğu yerden birşeyler olmasını bekleyen Tweet bile atmaktan aciz olup birşeyler yapalım diyen herkese.
-
Arkadaşlar etkinlik birazdan başlıyor katılımınızi bekliyoruz.
-
Twitter dayız arkadaşlar destek olalım
-
Arkadaşlar etkinlik devam ediyor ve çok güzel bir katılım var. Biz birlikte oldukça hedefimize daha kolay ulaşırız. Hergun buraya girip acaba bir gelişme var mı diye bakıp hiçbir şey yapmayanlarin aksine emeginin karşılığı için mücadele eden hatta puanı olmadan destek olan arkadaşlarima teşekkür ediyorum.
-
@Müşrif hocam şimdi hesap açıp desteğe çıktım. Bu mübarek günde inşallah sesimiz duyulur
-
Ben de sırf bu etkinlik için hesap açtım destek verdim
-
Bugünkü etkinlik için herkesin eline sağlık... Hayırlı kandiller hayırlı geceler dostlar