Kpss 75+ puan alanlar!!! HEDEF 2020 KPSS A
-
Evet arkadaşlar 2020 kpss A ya pek bir şey kalmadı.Calismalariniz nasıl gidiyor?
Güncellendi.
-
2019 Kpss p48 84 gelmişti.90 üzeri alabilmem için nasıl bir strateji yapmalıyım?
-
@kayganzemin19 ya 4-4-2 ya da en temizi turan taktiği gibi duruyor hocam
-
@gpale bence italyanların stili daha iyi gibi sanki zaman zaman 5-3-2 bazende 3-5-2
-
@kayganzemin19 gk gy çok önemli gk gy çalışın
-
@kayganzemin19 genelde herkesin yapamadığı ve sınavın zor diye tabir edilen derslerine ağırlık verin ; VUK TVS , ticaret hukuku , icra iflas , cmk , mali tablolar analizi , maliyet muhasebesi , iktisat son 4 lü. Bu dersleri düşük olup 90+ alan nadir gördüm ( gk -gy çok iyi değilse ) iyi çalışmalar ..
-
@Willsmithh çok doğru söylemişsin ağzına saglik
-
arkadaslar benim notlarim 2019 kpss icindi ve 2019 kpss den sonra olan degisiklikler cok mu bilemiyorum uzak kaldm surecten ? hukuklardan vergi hukukundan falan kaynaklarimi yenilemem gerekir mi acaba2020 kpss icin .ayrica kurum sinavlarinda degisikliklerden sorular geliyor mu
-
@rabia89 pek bi degisiklik oldugunu dusunmuyorum ama siz yinede takipte kalın. 2019 kaynaklarınız fazlasıyla yeterli olacaktır.
-
Birde bu yıl tecrübe ettik eğer teftiş olsun diye bir idealiniz yoksa kendi bölüm puanlarınizi yükseltmek en mantıklısı onuda kendim naçizane tavsiyem kendim 2019 da 92 95 arası puanlar aldım ama merkez uzmanlıkların çoğuna giremedim kendi bölüm derslerime çalışmadığım için
-
Arkadaşlar bölümüm işletme , kpss de bölüm baznda iyi yapabilmek adına işletme notu , kitabı, çıkmış sorular kitabı vs önereceğiniz var mı
-
@Birumut murat yayınlarının aof özetleri işinizi görür.
-
@Birumut lider yayınları 2020 işletme kitabı işinizi görür içinde özgün ve çıkmış sorular da var
-
Kamu yönetimi için tavsiyeleriniz var mıdır arkadaşlar?
-
@pabloescobarr kamu yönetimi için fotokopicilerde notlar vardı, onlar bence yeterli olur.Ayriyetten bi kitap almanıza gerek yok bence.Birde ilgoc sınavına giren arkadaşlarınız varsa ilgoc sınavı hazırlık notlarında da vardı.
-
reklam ileti kaldırılmıştır