2020/1 İlkbahar YDS
-
@gfdsgsda 6 7 yıl once hazirlik okudum ama hicbir sey hatirlamiyorum bir on hazirlik alma geregi var diye dusunuyorum ama bilemedim ön hazirlikta ne anlatiyor hocam ,ön hazirliktan sonra yds baslayinca ayni seyleri anlatacaksa direk yds arti ceviri almak mantikli geldi, peki remzi hoca nasil iyi anlatiyor mu on hazirlik ve yds ikisinide remzi hoca mi anlatiyor
-
@zubizubi hocam tüm dersleri remzi hoca anlatıyor zaten. Hazırlık okuduysan her türlü hatırlarsın hocam zaten yds hazırlığın ilk konusu tenseler sonra modals diye gidiyor. Ön hazırlık alacağına bir ingilizce gramer kitabını gözden geçirsen hızlıca sana yeter bence hiç vakit kaybetme. Zaten ilk 20-25 ders hep gramer, kelime ile uğraşmıyorsun sadece sorularda bilmediğin kelimeleri yazdırıyor. Daha sonra kelime konusuna ayrı bir ders olarak hemde soru üzerinde duruyor. Dediğim gibi Yds hazırlık+Çeviri gruplarından birini alırsan işine yarar diye düşünüyorum. Tabi bunlar benim görüşüm diğer kurslara da bak Akın dile de iyi diyorlardı onu da araştır. İlk başlarda gramerde sıkılırsın gibi oluyorsun ama sakın bırakma kelime öğrenimi ile eğlenceli hale geliyor. Ben daha sınava girmedim kaç puan alırım bilemem ama pişman değilim bana kattıkları oldu hocanın.
-
@gfdsgsda cok tesekkurler hocam sagolun basarilar diliyorum
-
Evet arkadaşlar sınav ertelendi goruslernz nedir ? Ayrıca makale uygulamasi bilen varmı Google olay de reading yapmama yardımcı olacak
-
Baya ileri bi tarihe alindi sinav ek bir basvuru alirlar mi sizce
-
En yakın yds eylülde mi?
-
@Blueberry
Evet hocam yds 1 ve yds 2 oluyordu ama bu sene tek yds yapılacağını söylediler. Bende Nisan da sınava giricektim fakat eylüle alındı. -
Arkadaşlar online ydscenter hakkında bilginiz var mı nasıl bir kurs ?
-
Başta sınava başvurmayı düşünmüyordum ancak salgın nedeniyle sınavın epey ileri tarihe alınmasıyla çalışmaya başlayayım dedim. Lakin sınava başvurmadığım için giremeyeceğim. Ösym ek başvuru alır mı bu sınav için?
-
@bykeynes hocam geçen sene 3 tane yds vardı sanki değil mi bir de virüs olduğu için mi böyle acaba yoksa artık her yıl sadece 1 yds mi yaparlar sizce ?
-
Online kurs önerisi olan var mı arkadaşlar?
-
Temmuzda e-yds var, kaçırmayın.
-
@MiraKar hocam bu sene virüsten dolayı böyle sanırım çünkü nisandaki yds eylüle ertelendi yds 2 yi de bundan dolayı yapamadılar sanırım. Ama bence ek başvuru vs gelmeli,çünkü bu yds ye katılamak istemeyip ikincisine katılmak isteyen çok kişi vardı, umarım bir düzenleme gelir bununla ilgili.
-
27 Eylül'de olacak olan YDS nisanda yapılacak olan mıydı erteleme diye bundan mı bahsediliyor
-
@bykeynes inşallah hocam ek başvuru imkanı gelir, gerçi YÖKDİL sınavının sayısını 2'ye çıkarmışlar YDS yerine ama genellikle de YDS tercih ediliyor kurumların alımlarında. İnşallah düzenleme yaparlar.
-
@MiraKar Temmuzda elektronik sınav var hocam, o kadar beklemenize gerek yok.
-
-
@Marsiyal Ankara dil akademisi hocam, ben şu an ordan çalışıyorum gayet memnunum , fiyatta indirim de yapıyorlar.
-
@Blueberry teşekkür ederim hocam