KPSS B 90 Üstü
-
@Estevez teşekkür ederim
-
hocam kpss b ile ilgili bildiklerimi paylaşayım sizinle. örn.2020 puanını aldınız 2020 aralık, 2021 temmuz, 2021 aralık ve 2020 temmuzda bu puan ile tercih yapabiliyorsunuz. genelde 90 üstü puanlar atanıyor
-
Arkadaşlar, vip kpss 2020 türkçe soru bankasi yargı yayinlari paragraflari cok mu zor ? yada bana mı oyle geliyor?
-
Deneme yapiyormusunuz ? Kaç neti gördünüz ?
-
@littlefinger bu alımlarda yds isteyen kurum oluyor mu
-
@Hukuksever evet oluyor. Örneğin TMO ekonomist kadrosu için YDS C istiyor.
-
@onuktekin peki dhmi merkezi atamalarda yds istiyor mu memur aim memuru alımında tercihini yap sitesinde okudum hiç bahsetmemiş açıktan alımlarda mı yds ister
-
YDS isteyenlerden hangileri mülakatta da ing ister ?
-
@Hukuksever DHMİ'nin YDS isteyen kadroları da var. Şu an emin olamadım. Klavuzda net bilgiye ulaşırsınız. Tercih robotlarına bir bakın hocam.
-
@Hukuksever dhmi aim için c seviyor istiyor ama normal memurlukta yds istemiyor diye biliyorum hocam
-
@Su28A Merkezi atamada mülakat yok hocam.
-
hocalarım kpss nin ertelenmesi aralıktaki atamanında ertelenmesine sebep olur mu sizce?
-
Olmaz hocam o alım zaten 2018 sınavı için yapılan alım 2020 sınavının ertelenmesiyle ilgili değil
-
Forumdaki çoğu kişinin mütemadiyen sistemi, içinde bulunduğumuz durumu eleştirme hareketini bırakması lazım.Konumuza odaklanalım lütfen önümüzde 5 ay var hangi kaynaklardan faydalanmamız lazım ya da psikolojik olarak kendimizi nasıl güçlü tutmamız lazım bunları konuşalım.
-
@onuktekin bende spl düşünüyorum fakat malum ilanlar, kamuya girdiğimizde acaba ne işimize yarar diye düşünüyorum?
Spl düzey 1 de 4 ders var ,düzey 2 yi almak istediğinde spl1 varsa kalan 5 dersi vermek kafi.Kamuya faydası nelerdir? -
Kpss' nin ileri alınması ile b grubuna çalışmaya karar verdim . Tecrübeli arkadaşlar süre yeterli olur mu b grubu için ?
-
arkadaslar Yeni nesil (matematik) sorular kpss'ye dahil mi ?
-
Sadece 14 15 matematik netiyle diğer derslerden iyi yaparak 90 civarı alabilir miyiz arkadaşlar?
-
@pabloescobarr 14 mat 19 tr ve 47 genel yetenek ile 85 aldım ki bu çiftli yılda 1-2 puan daha fazla veriyor diye biliyorum yani alırsın dostum zor değil tarih ile coğrafya fulle yakın yapman gerek ama
-
@errayn eyvallah hocam