2019 Stajyer Hazine Kontrolörlüğü İlanı
-
@Leightbau bir de aynı kisiler derken sadece yazılıyi gecen değil hocam .Ortak özellikleri hepsinin yazılıda başarılı olması ama mülakatta hep aynı kişilerin alınması .adam aynı anda hem bddk hem spk hem x mufettisliginin yazılisinı kazanıyor .diğer vatandaş da bunları kazanıyor .sen 3 ünden de eleniyorsun ama adam 3 unu de kazanıyor .Diyorsun ki herhalde ben embesilim ,diğer arkadaşın deli gibi hitabet sanatı var .
Bir de kaliteli eleman nedır sorusu gündeme gelmeli .Hani diyorsun ya hocam kurum hep kaliteli kişileri aldı diye .Benim gözümde şudur :iyi kpss puanı ,iyi ingilizce bilgisi ,iyi okul, iyi derece ve iyi kendinı ifade etme ,çok yönlü bakma ,çaliskan azimli olma .içinde objektif kriterler var yds okul puanı kpss gibi .
Şimdi objektif olarak ben iyiyim ama objektif olarak kotu olup kazanan da var .
kurum +5 kişi daha yedek belirleyebilirdi mesela .Bu 5 kisiyi de bari objektif kritere göre yapsaydı .Ama bu riski bile göze almak istemedi .hiç mi hak etmediler hocam ? 90 puanla hak etmedi mi ?yedeği bile mi hak etmedi .Ama 80-81 puanla asılı hak etti değil mi hocam ? -
Arkadaşlar, sınavı kazananların hazine ve maliye uzman yardımcılığı sınavından feragat edebilmeleri mümkün mü acaba? Kuruma fax çekmeleri yeterli. Özellikle maliye bölümü, hem tek Ankara'da açıldı hem de 6 kişi alacak ve ayrıca diğer açıklanan kurumlar arasında maliye bölümünden alım olmamıştı, bu bakımdan eğer uygun görürlerse ki ben sınava giren ve mülakatta başarılı olan 4 maliyeci tespit ettim, 87,8 ile listeye girebilmem mümkün olacaktır. Teşekkürler.
-
@benbirdusuneyim Dilekçe ile de feragat edilebiliyor ayrıca, umarım anlayışla karşılar, yardımcı olursunuz. (Şu numaralardan ( 0 (312) 415 20 54 – 415 20 55) Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne bağlanarak da feragat konusunda bilgi alabilirsiniz, biliyorsunuz ki COVİD-19 dolayısıyla bazı kamu kurumları dönüşümü çalışma sisitemine geçmiştir ola ki Personel Genel Müdürlüğüne ulaşılamamsı durumunda bir feragat dilekçesi yazıp kuruma mümkünse de aps ile gönderebilirsiniz ) Tekrar teşekkürler.
-
Arkadaşlar, kazanıp iş sahibi olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. ben de @benbirdusuneyim adlı arkadaş gibi maliye bölümünden Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığı için başvuru yaptım. Kontrolörlüğü kazanan arkadaşlardan;
ömer faruk kocamış,
alperen olgun,
zeynep tusun,
inanç kaplan,
didem güçlüisimli 5 tane arkadaş da maliye mezunuymuş. Eğer bu kazanan arkadaşlardan hazine ve maliye uzmanlığını düşünmeyenleri varsa, başvurularını bakanlığı arayıp çekerlerse biz maliyecilerin şansı artacaktır. Belki de iş güç sahibi olanlar olacaktır. Sizleri duyarlı olmaya davet ediyoruz. Dualarımızı da alacağınızı bilmenizi istiyoruz
Bu arkadaşlarımız da dahil olmak üzere kazanan bütün arkadaşlara başarılı olmalarını diliyoruz.
Not: Bu arada bakanlığı arayan arkadaşlar olmuş. Açılmıyormuş. Eğer olur da fax çekebilirseniz çok mutlu oluruz.
-
@sonofivar şu da hazine ve maliye bakanlığının faks numarası 0 (312) 425 04 43, faksı Personel Genel Müdürlüğüne iletilmek üzere gönderebilirlerse şahane olur.
-
Kazanan arkadaşlara güvenlik soruşturması ve sağlık beyan formu mail olarak gönderildi mi ? Bilgisi olan var mı arkadaslar ?
-
@babyshark doğru söylüyorsunuz. Ben de yeni mezunum, haliyle ilanlara bakıyosun. Aynı statü, aynı maaş, aynı özlük hakları ve iş yükü olarakta aynı denilebilecek kurumlara başvuru yapmanın bana göre de mantığı yok. Ha örneğin bu kurumlardan birine girip, daha sonra kaymakam olmak ister de onun sınavına girersen ona bir lafım yok. Ama o zamana kadar yaş sorunu da çıkabilir önüne. Kısacası puanın sağlamsa, mülakatı kazanmışsan hayalin olan ya da hakları, statüsü çok daha iyi bir kurum değilse başka yerlerin mülakatına girmenin hiç gereği yok. Hiç değilse başka isteyenler girsin.
-
Merhaba arkadaslar bir ses var mı kurumdan?
-
Yedeklerin hepsi alındı mı?
-
@zenginmemur hayır
-
Kazananlardan uzman yardımcılığı mülakat listesinde olanlar da var. Kazanirlarsa buradan feragat edecekler mi acaba ? Yedekten son 2 kişi cagirilmadi da...
-
@choosemyself bu nasıl bir sistem ya bir engel yok mu hem hazine uzmanlığını kapatmışlar hem burayı kazanmışlar bu nasıl bir iş akıl almıyor bu kadar mı güçlüler yuh ya.Iste bu kafa ilerde kurumda da olacak ve en iyi yerlere gelecek.Yazıktır günahtır kazanmasan hadi neyse de hem işin var artık hemde başvuru yapiyosun vicdansız herifler
-
@zenginmemur yürü beee krall
-
Arkadaşlar, kazananlar arasında askerde olan mi var ? , Neden cagrilmadiğimiz hakkında fikri olan var mı ? :))
-
ben de telefon sesli de tetikte bekliyorum haftalardır..Bir duyum aldınız mı?Bayramdan sonraya mı kalır fikriniz var mı arkadaslar
-
@econ101 Ben geçen hafta aradım.Pandeminin süreci çok etkilediğini söylediler,yakın zamanda da duyuru olacağını belirttiler.Ben bayramdan önce çağrılacağımızı düşünüyorum.
-
@Kralex teşekkür ederim hocam.Umarım dediğiniz gibi bayramdan önce başlarız.
-
Arkadaşlar merhaba,
Yazılı sınav sonucunuz açıklanalı 4 ay olmuş. Kazanan ve belgelerini teslim eden dostlar, merak ediyorum görevinize başladınız mı?
Ben HMB'nin uzman yardımcılığı sonucunu bekliyorum. Henüz 1 ay oldu mülakatlar tamamlanalı ama en azından önceki alım süreçlerini bilmek, şuanki sınav süreci hakkında fikir sahibi olmamı sağlar diye düşünüyorum.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim -
@hks999 bir arkadaşım girdi ordan biliyorum 16 temmuzda başladılar
-
@zz teşekkür ederim cevabınız için