Ben neden aksadığını anlamadım. Göç süreci bitirmiş bakanlıkta imzaya kaldıysa sayın bakan makamında değil mi içişleri de ilana çıkmaya devam ediyor. Sonuç nerede takıldı çözemedim
İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Başka bir yardımcıya mı sorsak arkadaşlar? Aynı kişinin tekrar yanılmışım şu gün açıklanacak demesi güç olur. Bu yüzden başka bir yardımcıya mı yazsak twitterdan?
-
@Godot37 diğer yardımcı twitter kullanmıyor.
-
45 Kişilik İl Göç Uzman Yrd Mülakat Sonuçları ne zaman açıklanacak bizi bilgilendirir misiniz efendim iyi çalışmalar dilerim.
Personel Daireye mail atıyoruz yazın hocalarım
-
Telefonu açmıyorlar
-
@whshw evet açmiyorlar mail attım ben sizlerde mail atın bakıyorlardır maillere tahminim hiç değilse bi baskı oluşur
-
@malthus_emmi pers. Daire başkanına atsak? Abartmış mı oluruz
-
Bana sorarsanız düzgün üslûp ile mail atmak daha doğru,hem telefon ile bezdirmemiş oluruz
-
@Godot37 ben bulamadım sayfasını, bulursanız linkini atın yazalım:)
-
Hocam mail ya da telefon bir baskı unsuru değil bence. Kendi aralarında iki dk sohbet konusu bile olmayabilir
-
ben aramistim duyurulardan bakin dedi bi kadin sinavdan haberi bile yoktur eminim
-
@IS-LM bence de hocam
-
Direk göç idaresi genel müdürüne mi tweet atsak arkadaşlar? Kendisinin twitter hesabı var, Üç beş kişi de olsa görecektir de.
-
Ben neden aksadığını anlamadım. Göç süreci bitirmiş bakanlıkta imzaya kaldıysa sayın bakan makamında değil mi içişleri de ilana çıkmaya devam ediyor. Sonuç nerede takıldı çözemedim
-
Arkadaşlar bence mutlaka etkinlik yapalım twitterda.Genel müdür,yardımcısı ve göçün kendi sayfasını etiketleriz maksat bizi görmeleri zaten.
-
@bebekendüstri aynı fikirdeyim
-
@bebekendüstri mail atmayı da unutmayalım
-
Mail attım.Etkinliğin kesinlikle daha etkili olacağını düşünüyorum. Sonuçta genel müdürün ve yardımcısının kişisel hesabına yazıyoruz.Görmeme ihtimalleri neredeyse yok
-
Pazartesi etkinliği yapalım mı arkadaşlar. Bir gönderisinin altına yazarız
-
@Godot37 bence yapalım yoksa iş uzayacak
-
@sntn35 inşallah gerek kalmaz ama pazartesi yapalım hocam aynı sayın Gökçe’de olduğu gibi.