İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Alım İlanı 2020
-
@Willsmithh temennimiz o yönde hocam.
-
@Willsmithh teşekkür ederim
-
@ahmetozcelik35 başvuru no:363 şimdi gördüm hocam sağolun
-
Başvuru No 386 p9 89.99
-
@paretowilfredo ustad il planlama hakkinda biseyler var mi ?
-
Dernekler 89.8 gibi bir puanla kapattı. Bu kaçla kapatır kıyaslama yaparsak?
-
@edekentli Bu puanlara yakın kapatabilir.
-
Dernekler denetçiliği ile karşılaştırma pek mantıklı değil. Farklı puan türleri istenmiş. Fikir yürütmesi zor açıkcası
-
Kaça düşer sizce 90,80 filan görmez mi
-
Dernek Denetçiliğinden sonra burası için tahminim 90 civarı kapatabilir.
-
Benim kpss sıralamam 230 larda. Derneklerdeki siralamamda 220 lerde. 87 puanla.
-
Dernekler alımında p23 kullanılıyor işletme ağırlıklı puan türü ve çoğunluğun kamu ağırlıklı p9 puanı daha yüksek. O yüzden kıyaslamak pek sağlıklı olmaz. Yine de kontrolörlük alımında 90 ve üstü için umut olabilir kaymakamlığın açıklanması çok iyi zamanda denk geldi.
-
@RootofAllEvil Keyfi başvurular olmasa 90 altına da düşer de işte onlarda var 90 veya 91 civarı kapatacaktır bu da biraz yüksek olur.
-
Dernek 89,83 ile kapatti o isletme puaniydi bu kesin daha yuksek kapatir 90 altinin hic sansi yok bence tahminim 91 in altini gormez ama umarim yaniliyorumdur
-
arkadaşlar , korona dolayısıyla mülakatta erteleme olur mu ? malum hem ramazan oluyor biliyorum ilan yeni geldi ama
-
@aybüsbky temmuzdan önce hiç bi mülakat yapılmaz
-
Merhaba arkadaşlar dernek denetciligen basvueamdim askerlikte bakaya kalmışım sistem kabul etmiyor nasıl başvuracam
-
@jamiryoo hocam, ilanda 12-14 mayıs yazıyor da. emin misiniz ertelenir, ilan geldiğinde salgın çoktan başlamıştı.
-
@aybüsbky ertelenir yüksek ihtimal. Aynı tarihlerdeki idari hakimlik mülakatları ertelendi.
-