YDS Puanı İsteyen Kurumlar ve Meslekler Nelerdir?
-
Merhaba dostlar.
Üretmeye yöneldiğimiz, biraz da soluklandığımız bir dönemin ardından ürettiklerimizi yavaş yavaş sunmaya başlama zamanı. Herkeste bir enerji düşüklüğü ve durgunluk var. Haklı olarak var tüm bunlar, karantina, alımsızlık, kötü giden süreçler. Ama ölü toprağını atıp planlara, programlara odaklanma vakti şimdi.Bu çalışmamızda kamu kurumlarında yer alan kadrolardan hangilerinde YDS puanı isteniyor tek tek derledik. Ayrıca tablolarda KPSS puan koşullarını da ilave ettik. Bu formatta iki şekilde tablolara ve çalışmamıza erişim sağlayabilirsiniz. Analizin bütününü bir arada görmek isterseniz;
Tabloları görseller halinde incelemek ve saklamak içinse;
https://www.instagram.com/p/B_S_3BuHVtl/
Ayrıca Instagram hesabımızı incelerseniz daha bir çok konuda oluşturduğumuz çalışmalarımıza erişebilirsiniz. Hesabımızı da takipte kalın. Bu tip bilgilendirici çalışmalar gerek KPSS'ye gerek kurum sınavlarına gerekse diğer süreçlere dair gelmeye devam edecek. En özgün ve kapsamlı çalışmalar tabi ki yine hep bizde olacak
https://www.instagram.com/typaretowilfredo/
Ayrıca zaman zaman Twitter hesabımdan da bir çok konuda bilgiseller yayınlıyorum. Bunları da takip edebilmek için buyrunuz;
-
@paretowilfredo teşekkür ederiz
-
üstad dışişleri bakanlığı uzman yardımcılığı yds şartı 70.
uzman yard. dönemi sonunda asaleten atanmak için ise 80 isteniyor. -
Bu bilgiler için kitap çıkarıyorlar ustad ne yapıyorsun çok gizli mühim bilgiler
-
@paretowilfredo eline sağlık üstad
-
@alexandro Düzeltme yapalım dostum kontrol edeyim yeniden.
Çok fazla döküman taradığımız için gözden kaçmalar vardır muhakkak, dikkatinizi çekenleri söylerseniz bu şekilde kontrolünü yapar, düzeltiriz dostlar.
-
@Willsmithh Eskiden vardı böyle rehberler dostum, bende hala durur bir kaçı hatta. 2010'ların başından kalma Sene 2020, hala çıkıyor mu böyle şeyler Dijital dönüşümün öncülerindeniz bu konuda neyse ki. Her zaman öncü olmaya da devam edeceğiz. İnsanı da, işleri de vizyon büyütür dostum.
-
Online yds kursu icin tavsiyelerinize ihtiyacım var, ingilizcem temel seviyede
-
@mert12344321 Kendim de araştırdığım kadarıyla yine Akın Dil öne çıkıyor dostum. Yakın zamanda benim de düşüncem var her iki dilimi de biraz ilerletmek konusunda çalışmalar yapmak yönünde. YDS puanı edinmek için Akın'ı tercih etmeye yakınım şu an için.
-
@mert12344321 bende online için araştırdım Akın Dile giden çok yakın birkaç dosta ulaştım baya memnunlar. Bende temel seviyeyi almayı düşünüyordum lakin yds başvurusunu kaçırdım kendim alt yapı oluşturup deneyeceğim sınavı öncelikle.
-
temel seviyede ingilizce kurslarının hepsinin para tuzagı oldugunu düünüyorum
-
@paretowilfredo üstad kişisel verileri koruma kurumu p33 p36 olmuş bir hata olmuş galiba p33 p38 olacak
-
@jamiryoo Aslında bu konuda benim de düşüncem bu yönde dostum ama konu İngilizce olunca gerçekten ilerleme kaydedemiyor insanlar gözlemlediğim kadarıyla. Bu şevki bulamıyorlar belki de kendilerinde. Aksi halde kurs olmadan dil öğrenilebileceği kanaatindeyim rahatlıkla. Ama gelin görün ki bizim coğrafyada yabancı dil öğrenmek garip bir tabu. Eğitim sistemimiz de bunda en önemli öncül maalesef.
-
@emregular Teşekkür ediyorum dostum, düzeltelim. Maddi hatalar oluyor ne kadar dikkat de etsek
-
@paretowilfredo tesekkur ederim önümüzdeki hafta arastiracagim, sonuc bekledigim bazi mulakatlar var eger olumlu olursa 3 yil icerisinde yds istiyor, mulakatlar olumsuz olursa da secenekleri arttirmak acisindan bu evde gecen sureleri degerlendirmek faydalı olacaktir. Seviyesi sifirin biraz üzerinde olan birisi icin ne kadarlik bir sure yeterli olacaktir peki hocam sizce?
-
@aroma dediginiz gibi once bir altyapi olusturup sonrasinda sadece yds odakli bir online egitim almak da mantikli olabilir
-
@paretowilfredo ingilizce de bi eşik var ister kursa git ister kendi çabanla ben kendi çabanı öneririm o eşiği aştıkltan sonra işler kolaylaşcak öğrendikçe seveceksin ülkemizde kurslar artık para tuzagı olmuş bu kadar açık kaynak ve you tu be varken evden kendş çabanla öğrenmeni öneririm zaten temel den başlıyacaksan 6 ay sonra 70 alamazsın ilk aşama da 50 60 ı hedeflemelisin sonraki 6 ay için de 70 80 i
-
@jamiryoo Katılıyorum dostum. Ben İngilizce hazırlık okudum lisede. Hala hazırlığın hazırlık olduğu günlerdi. Üzerine çok az bir kurs aldım, sonrasında kendim ilerlettim. Giriş düzeyinde de İspanyolca aldıktan sonra kendim ilerletmeyi seçtim bir noktadan sonra. Dil mantığını kavramak aslolan. Bunu sağladıktan sonrası kendi çalışmanla rahatlıkla geliyor. Kaldı ki bahsettiğim dönemde bu kadar çok dijital kaynak yoktu. Bugün bu iş çok daha kolay gerçekten.
-
@mert12344321 Sizin çalışmanıza bağlı esasen dostum bu. YDS temelinde kurs süreleri değişebiliyor ama kendi çalışmanızı yaparak bir noktaya kadar gelmekse kastınız, 3 ayda temel bir çok hususu halledebilirsiniz. İngilizce'nin grameri çok zengin değildir. Latin kökenli dillerin grameri yanında oldukça dar kapsamlıdır hatta. Ancak kelime bilgisi İngilizce'nin asli temelini oluşturur. Gramere dair çalışmanızı üç ayda sıkı şekilde yaptıktan sonra YDS tekniği alabileceğiniz bir kursta o kurs süreci sizin için daha verimli geçecektir. Maksimum 1 yıllık periyotta 70 çok uzak değil emek verilirse.
-
@paretowilfredo tesekkur ederim dediginiz gibi once gramer acisindan belli bir seviyeye ulaşıp sonrasinda yds’ye yonelmek daha mantıklı gibi duruyor