TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 Kaymakamlık Sınavı.

KPSS A
    2020 kaymakamlık sınavı
    621
    10947
    889998
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Z
      zenginmemur @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 özgün soru tufan samet mi cozdunuz?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • S
        Sgk_sgk @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 hocam bu konuda yorum yapacak bilgim olmadığını düşünüyorum ama naçizane yorum yaparsam özgün sorularda bazı hocaların maalesef zorlama soru sorduğunu düşünüyorum. Ama kaymakamlık sınavı özelinde bence çok farklı soru kalıbına girmiyor ÖSYM. O yüzden cıkmıs soruları konu anlatımından sonra anlayarak çözen birisi en kötü 10 doğru yapar kanaatindeyim.

• K
          kürşadd @Larendeli Son düzenleyen:

@Larendeli mülakata ilk 20 de gidip bileğinin hakkı ile kazanmış yetmemiş gelmiş geride bıraktıklarına destek atıyor.yolunuz açık olsun Allah razı olsun sizden.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • K
            k-33 Son düzenleyen:

Sizleri tebrik ederim ve teşekür ederim bizleri unutmayıp yol gösterdiğiniz için.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • O
              oguzhas Son düzenleyen:

Artı vizyon soru kitapları nasıl

• O
                oguzhas Son düzenleyen:

yiğit yılmaz kaim makam ı çıkarmış

• O
                  oguzhas Son düzenleyen:

Arkadaşlar elimde
                  mikro için yüksel bilgili konu anlatım , yükseliş soru bankası , çıkmış sorular ve benim hocamın soru bankası var
                  makro için yüksel bilgili konu anlatım , yükseliş soru bankası , çıkmış sorular var
                  hukuklar için nohutçu ve tüyo çıkmış sorular mevcut şuan bunları kullanıyorum fakat grupta araştırmalarıma göre
                  themis kaymakamlık çalışma kitabı
                  nohutçu kaymakamlık kampı
                  iktisat analiz soru bankası
                  hukuklar için artıvizyon
                  tr ekonomi için yasin çoban , burcu doğan , berkay cihan , hüseyin ateş ön planda
                  ritüel soru bankası
                  kaim makam mevzuat
                  kas soru bankası
                  statüs soru bankası
                  insan hakları içinse muhteviyat , reşit gürbüz , safa sazak , nohutçu ateş , halil kalabalık
                  bunları öneriyorlar rica etsem kullananlar tavsiyeede bulunabilirler mi bende eksiklerimi tamamlamış olurum

? kenanyasa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • M
                    Makambey Yasaklı Son düzenleyen: paretowilfredo

Merhaba arkadaşlar siz değerli kaymakam aday adayı arkadaşlarımız için birlikte sınava hazırlanmak adına online test çözümleri, hap bilgi paylaşımlarını yer aldığı telegram sayfasına davet linki paylaşıyorum.

• ?
                      Eski Kullanıcı @oguzhas Son düzenleyen:

@oguzhas Dostum selam, kitapların birçoğunu kullandım, aslında senin de yazdığın gibi belli başlı kaynaklar var, kazanan arkadaşların hemen hepsi bu kaynaklardan çalışıyor. Geçen sene plus ultradan KAS'a ne varsa çözdüm, geçmiş mesajlarımda detaylıca anlattım bu kitapları. konu anlatımı için themis ya da nohutçunun kitapları varsa iş görür. Soru bankası olarak bir tane karma bir tane de mevzuata göre ayrılmış soru bankası olmalı elde, ben KAS - Statüs - Kaimmakam üçlüsüyle devam edeceğim. İktisat için analizi tavsiye ederim hatta ben de bugün bitirdim yeni sınav hazırlıkları kapsamında:) TR ekonomisi - İnsan hakları bunlar bence sürpriz alanlar, piyasada tam anlamıyla bu derslerden gelen soruları karşılayan kaynak yok, ama Yasin Çoban, Reşit Gürbüz ve aöf kaynaklarına çalışmak bu dersler için yeterli olur.

R Korumaamiri 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • R
                        ryu753 @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki hocam bu soru bankaların yeni basımlarını mı tavsiye ediyorsunuz

• Korumaamiri
                          Korumaamiri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki yeni sınav hazırlıkları kapsamında ne durumdasın yani nasıl çalışıyorsunuz ? İktisat analiz mi bitti ne kadar sürede bitirdiniz

• ?
                            Eski Kullanıcı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı

@ryu753 Elimde 2019 basım olanlar var, ben onlardan devam edeceğim. Son dönemde çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamelerini takip ederseniz yeni kitap almanıza gerek yok bence. Ama halihazırda elinizde kitap yoksa mevzuata dair kitaplarda yeni basımları beklemeniz akıllıca olur, sınavla ilgili bir duyum gelince belli başlı kitapların yeni basımları zaten gelir. O zamana kadar diğer alanları bitirirsiniz zaten.
                            @Korumaamiri mülakat sonuçlarından 5-6 gün sonra başladım, sanırım 12 günde bitirdim ama bu süre kişiden kişiye değişir. Geçen seneki hazırlık dönemimde iktisadı pek bilmediğim için bu süre muhtemelen iki katına çıkardı. Nasıl çalıştığım konusuna gelirsek, örnek olması açısından bir fotoğraf ekliyorum, diğer senelerde de benzer bir program uygulamıştım yine aynı şekilde gideceğim.alt metni

Korumaamiri R 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                            • Korumaamiri
                              Korumaamiri @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@mülki teşekkürler . Çalışmalarında başarılar dilerim .

• R

@mülki teşekkürler peki programınızda mevzuat kas mevzuat themis dedikleriniz ne oluyor?

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • ?
                                  Eski Kullanıcı @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 rica ederim. Ders ve kitap isimleri onlar

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • R

Özel üniversite mezunu kaymakam var mı acaba bilen var mı?

K Z 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • 1baksan
                                      1baksan @Sgk_sgk Son düzenleyen:

@Sgk_sgk konu anlatım kaynak tavsiyeniz nokta atışı olmuş hocam tebrikler

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • K
                                        komiser @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 özel okuldan mezun hakim savcı olduğuna göre kaymakam da neden olmasın .

• Z
                                          zenginmemur @ryu753 Son düzenleyen:

@ryu753 var hocam koç işletme görmüstüm.

• 7
                                            70kuralliii Son düzenleyen:

Kaim makam 1500 ve kas haric özgun soru bankasi tavsiyeniz nelerdir arkadaslar

kenanyasa Willsmithh 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 29
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 547
                                            • 548
                                            • 31 / 548
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti