@108-Dönem
“Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin”
Ateşi salıverdiniz
@108-Dönem
“Bir yangının külünü yeniden yakıp geçtin”
Ateşi salıverdiniz
Türkiye Ekonomisi dersinde Berkay Cihan ve Burcu Doğan çalışmayı planlıyorum eksik mi olur acaba arkadaşlar ??
@108-Dönem Aralık ayında olması hastalığın seyriyle çok yakından ilgilidir. Eylül sonu Kasım başı aralığı daha makul bir durum gibi. Hayirlisiyla inşallah bu sefer muvaffak olmak ümidiyle.
@108-Dönem şu haberi görünce içimde tarif etmesi imkansız bir burukluk oluştu.Sınav ilanı bekleyen arkadaşlar adına sevindim, emek veren herkes emeklerinin karşılığını alır inşallah.
@kendinehakime bana da gönderir misiniz
Link isteyenlerin sonu gelmez. Arkadaşlar mümkünse mesaj yolu ile ister misiniz lütfen? Her seferinde işe yarar bir bilgi var mi diye bakiyorum baslik guncellendiginde, link istenmis oluyor.
@108-Dönem Kasım 1985 doğumlular sınava giremeyecek mi nasıl olacak bu iş yazılı sınav tarihi baz alınıyor değil mi#
@EMRHGVN 1985 doğumlular bu senenin son gününe kadar açılacak sınava girebilir.
@Dolaylı-tümleç tmm hocam çok teşekkürler aydinlattiniz
@108-Dönem Eyvallah, niyet hayr akıbet hayr...
@Jacks-parol çok teşekkür ederim
@MiraKar rica ederimm
@108-Dönem hocam bide şu il göçe el atsan 200 kişilik mülakat ne zaman yapılır bir soruştursan malum buda içişleri bakanlığı
34-35 yaşında kazanan var mı acaba hiç?
@ms1453 arkadaşımın kuzeni kazandı. 35 yaşındaydı
@keynes5 Haziran.
@Korumaamiri kesin mi hocam mahsuru yoksa bilgi nerden
@108-Dönem hocam sizi tanımıyorum ama galiba @amirim gibi bizlere aydınlatıcı bilgiler vereceksiniz, verdiğiniz bilgi için teşekkürler
@keynes5 şu an bakanlıkta dernek denetçiliği mülakatları var bitince yapacaklar .
https://kitapsatis.anadolu.edu.tr/tr/ana-sayfa/100838-turkiye-ekonomisi.html arkadaşlar bu kitabın pdfini bulabilen var mı yada açıköğretime kaydı olupta indirebilcek olan saygılarımla iyi günler dilerim.