Kuveyt Türk Bankası Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı 2020
-
@Ysgnd5 o nedenle ingilizce sınav maili yollamamışlardır toefl 60 yds 70 üstü olanların girmesine gerek yoktu şeklinde belirtmişlerdi
-
Yaklaşık 45-50 gün önce genel yetenek sınavına girmiştim. bana ne bir geri bildirim ne de ingilizce sınavı gönderilmedi. (Yds-toefl puanı göndermedim.)
-
@username234 bence siz de arayıp durumu öğrenin. Ben de aramayı düşünüyorum
-
@Ysgnd5 hocam süreç hakında bilgi alırsanız burada paylaşır mısınız? ne zaman geri dönüş yapılacak ve süreç nasıl ilerleyecek belirsizlik insanı mahvediyor
-
@kuantummk paylaşırım hocam.
-
Arkadaşlar sabahtan beri insan kaynaklarını arıyorum ulaşamadım bir türlü. Hattan düşüyorum sürekli. Bir de siz denerseniz iyi olur. Bir de ulaşabilen, arayıp ulaşabileceğimiz bir telefon numarası paylaşırsa çok sevinirim.
-
@Ysgnd5 hocam bir gelişme var mı ulaşabildiniz mi?
-
@kuantummk ulaşamadım hocam. Ortada ulaşabileceğim bir telefon numarası yok ve maillere de geri dönmüyorlar. Ancak müşteriler için telefon buldum. Ulaşmayı deneyip ulaşan var mı merak ediyorum.
-
merhaba arkadaşlar, genel yetenek ingilizce sınavı sonucuyla ilgili olarak mayısın ilk haftasına kadar dönüş yapılacağı söylenmişti herhangi bir geri dönüş alan oldu mu
-
@kuantummk ben geri dönüş almadım hala.
-
@Ysgnd5 bana 2 hafta önce insan kaynaklarından bir mail geldi ama sonuca dair bir şey demiyor. 1. aşamayı tamamladın. eğer bu aşamaları başarıyla tamamladıyan seni değerlendirme merkezi bekliyor olacak şeklinde
-
merhaba arkadaşlar herhangi bir geri dönüş alan oldu mu
-
@kuantummk ben hala bir geri dönüş alamadım. Haftaiçi kuveytturk insan kaynaklarına ulasmayi denedim. Yine ulasamadim. Mail de attim, aradim da. Maalesef durum böyle. Ulaşıp bilgi alabilen varsa, burayla da paylaşırsa çok sevinirim.
-
@Ysgnd5 merhaba sizden ilk online sınav yani Türkçe ben matematik sordukları sınavdan sonra mı toefl belgesi istediler. Siz ne zaman toefl belgesi gönderdiniz orayı anlayamadım.
-
@aang genel yetenek sınavını başarıyla tamamlayanlara ingilizce sınavı yapacaklarını söylediler, ancak toefl yahut yds belgesi olanlar bu sınavdan muaf olacaklar.ingilizce sınavıda tamamlandı ve mayısın ilk haftasına kadar dönüş olacağı söylendi mülakatlar için
siz sürece iştirak ediyor musunuz? -
@aang basvururken sisteme yüklemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Yds sonuc belgemi yüklemistim.
-
@kuantummk genel kültür genel yetenek sınavından sonra herhangi bir dönüş almadım. Sınavım çok başarılıydı. Kariyer.nette ve katılbizede toefl sonucum yazıyor. Ama bence online sınavdan sonra biz dönüş yapmaları gerekiyordu. Şuana kadar olumlu veye olumsuz dönüş alan oldu mu? Belki de ertelemişlerdir. Bu ihtimali düşünüyorum ben
-
@aang genel yetenekten sonra sonucun olumlu olduğuna dair mail aldım sonra ingilizce sınavı geldi onu da yaptıktan sonra mayıs ayına kadar dönüş olacağı söylendi bekliyoruz. acaba ingilizce sınavında sonra mülakatlar için dönüş alan oldu mu
-
@kuantummk mülakat tarihlerini büyük süreçten sonra belirleyeceklerini öğrenmiştim. Siz bekleyin dönüş olacaktır inşallah size. Başarılar diliyorum
-
@aang büyük süreç derken hocam? mailde en geç mayısın ilk haftasına kadar yazıyordu da