29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı Sözlü Mülakatları
-
@RootofAllEvil benim de A ve 09.00 yazıyor
-
benim f adlici olduğum için 8 temmuz 09.00
-
Herkes gölbaşı hakimevinde mi giriyor ki önceki listede dikmendeydi
-
@elitnur sosyal mesafe dolayısıyla dagbasina tasinmisiz komplece neyse yapacak bir şey yok. Gölbaşı da iyidir.
-
Arkadaşlar herhangi bir belge almamıza gerek var mıdır mülakata giderken?
-
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun
Daha önce mülakat tecrübesi olanlar varsa eğer hakimevinde terzi kuoför vs başka illerden gelenlerin kendilerine bir çekidüzen verebileceği yerler var mıdır? -
Arkadaşlar, iki bölünmüş doktora yazılmış bunun hakkında bilgisi olan var mı?
-
@engineerisletme hukuk alanlarinda doktora mezunu iseniz yazılı sınav olmaksızın mülakata girebiliyorsunuz. Bahsedilen durum o.
-
Arkadaşlar mülakat için nasıl çalışıyorsunuz???Kanun metinlerini mi okuyorsunuz?Açıklamalı soru çözümleri mi??Soruçözüyor musunuz??Mülakat tecrübesi olan bir arkadaşımız bilgi verebilir mi rica etsem ?Kaldım böylece ne yapacağımı bilemedim:))
-
geçen seneki alımda iibf den kaç kişi alındı acaba bilgisi olan var mı arkadaşlar?
-
@bcbc3434 kotayi tamamen doldururlar hiç merak etmeyin. Geçen senelerde de hep dolmuş.
-
@bcbc3434 70 civarı iibfli alındı
-
17 haziran idariden sabah (saat 9 da) gireceklerin soyadi hangi garf ile basliyo acaba, yazabilir misiniz
-
@kilici geçen sene kota yok muydu?
-
@bcbc3434 geçen sene yoktu kota
-
@bcbc3434 yoktu 30 eylulde tekrar getirildi sınavdan önce.
-
@2pacalypse kota nedir
-
-
Facebook gruplarında 5 erli içeri alınma muhabbeti dönmüş öyle olur mu sizce fikriniz nedir
-
@elitnur umarım olmaz.