Romantik İlişkilere Dair Anket Çalışması
-
Romantik İlişkilere Dair Anket Çalışması
Merhabalar, doktora programı kapsamında aldığım araştırma dersi için bağımsız bir çalışma yürütüyorum ve maalesef veri toplamam için oldukça az bir sürem kaldı 18 yaşını doldurmuş, en az 3 aydır süregelen heteroseksüel bir romantik ilişkide olan katılımcılar aramaktayım, çalışmanın amacı gereği her iki partnerin ayrı ayrı katılımına ihtiyacım var ve formları doldurmak kadın partner için maksimum 20 dk, erkek partner içinse ortalama 5 dk sürüyor.
Ankete katılarak bana yardımcı olmak isterseniz çok mutlu olurum Katılım öncesi ya da sonrası sorunuz olursa bana ulaşabilirsiniz, katılım için linke tıklayabilirsiniz (linki partnerinize de ulaştırabilirseniz çok sevinirim )https://metupsych.qualtrics.com/jfe/...YorT2L6VGYyBvv
Katkılarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
-
-
@Blueberry Anketim izinsiz değildi, ODTÜ İnsan Araştırmaları Etik Kurulu tarafından gerekli izinleri almış bulunmaktayım
-
Şu başlıklar da olmasa neye güleceğiz biz forumda...
-
@kilici sizi güldürebildiğime çok sevindim, benim de amacım yeterli katılımcıya ulaşarak akademik alandaki bu çalışmamı başarıyla tamamlayıp sizin gibi gülebilmek Bunun dışında, foruma yabancıyım fakat sizi gülümsetecek başlıklara ihtiyacınız varsa sanırım "WhatsApp Durumlarınız" ve benzeri başlıklarda da aradığınızı bulabilirsiniz
-
@fawkes peki site yönetiminin izni?
-
@genclerbirlikli site yönetiminin iznini neden gerektirdiğini tam olarak anlayamadım, gördüğüm kadarıyla bu şekilde ticari veya reklam amaçlı olmayan anketlere yönelik bir site kuralı yok. aydınlatabilirseniz sevinirim.
-
@fawkes bi mesaj yazıp sorabilirdiniz en azından
-
@genclerbirlikli söylediğim gibi kurallarda buna yönelik bir şey belirtilmediği için sorma gereği duymadım, bu forumdaki bütün başlıklar önce moderatörlerden izin alınarak mı açılıyor? ayrıca siz de bir mesaj atıp uyarabilirdiniz en azından.
-
@fawkes kardeşim anketin kendisi gitmiş adı kalmış:) Umarım yeterli katılımı sağlayabilmişsindir. Bu platformda herkes ekmek peşinde olduğu için romantizm ve ilişki kavramları bizlere bu aşamada bayağı bir uzak. Lafın kısası yanlış katılımcı grubu seçmişsin:)
-
@LioN iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim açıkçası paylaşabildiğim her yerde paylaşıyorum, bu forum da ziyaretçisi çok olduğu için önerilmişti bana. bir tane bile fazla katılımcıya ulaşmamı sağlasa çalışmama çok büyük katkı sağlayacaktı, neden silindiğini de hala anlamış değilim