2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
-
Arkadaşlar il göç veya merkez göç kpssden sonra yine gelir mi?
-
@80üstamadnnmsz milleti sömürenlerin açtığı kadroya milleti sömürenlerin üslubu ile senin deyiminle yandaş olan ben yedeğe dahi giremedim yandaş olmayan sen girdin tebrik ederim umarım önyargılılarını yıkman için güzel bir örnek olur. Ama unutma makamların en güzeli yinede Allaha kul olmaktır. Meslek hayatında başarılar.
-
@urfaspor63 şu yazdıkların bile benim yazdıklarımı anlamadığının kanıtı kardeşim . Evet ben kimsenin yani yandaşı değilim emeğimle girdim .Benim gayem vatana , millete hayırlı bir insan olmak .Sana yandaş dedigimi de hatırlamıyorum. Insanlara allaha kul olmak makamların en güzelidir diye öğüt vermen hoşuma gitmedi üslubun bana onları hatırlattı dedim .ıyi günler allah sana daha iyi yerleri nasip etsin .Ben sana yazdıklarımı unutmuştum ama sen kinlenmissin içinde saklamışsın bu allahın hoşuna gitmez kardeşim. Allah sana daha iyi kapıları açsın inşallah
-
@80üstamadnnmsz kin yok hocam itham ettiniz o zaman aklıma geldi baktım atandığınızı gördüm ön yargılarınızı hatırlattım sadece . Bizde hakkımızla onurlu bir mücadele veriyoruz. Benim olmadı evet nasipte yokmuş. Umarım bu kutsal vicdanı mesleği hakkıyla yapmak size nasip olur.
-
@urfaspor63 itham değildi aslında üslup benzetmesiydi. Kardeşim ben de idealim olan kaymakamlıktan elendim . Inan çok iyi anlıyorum sizi, çok zor biliyorum. Allah en kısa sürede il göçten daha iyi yere atanmayı nasip etsin hepinize .Her meslek emek barındırdığı için kutsaldır. Allahın izniyle en iyi şekilde yapacagimi umuyorum .Size de başarılar diliyorum.
-
Ya arkadaşlar allah kitap aşkına biri yazsın artık ne oldu bu belge teslimi? Başladı mı başlamadı mı? Başladıysa niye ilan edilmedi? Başlamadıysa neden başlamıyor? Birileri sürekli kurumla belge muhabbeti yaptığını yazıyor sağa sola. Kuruma da ulaşamıyorum.
-
@Skc-48 Başlamadı henüz, sitede yayınlanacak. Merkez göç içim olan belge teslimini ve feragat sürecini görüyosunuz muhtemelen
-
@Skc-48 whatsapp grubumuz var orda değilsiniz heralde
-
Arkadaşlar watsap grubu linkini atabilirmisiniz? Bende yokum grupta
-
@80üstamadnnmsz hocam geçen bir gruptaydım sadece kitap alışverişi sohbeti yapılıyordu acaba yanlış grup mu deyip çıkmıştım.
-
Asıl listede olup da whp grubumuza katılmak isteyenler dm den yazabilir
-
@Skc-48 mesaj bölümünden link atabilirim
-
arkadaşlar 200 kişilik asil liste için açılan whatsapp grubunun linkini atabililecek var mı?
-
Linki atabilrimisiniz
-
Arkadaşlar link paylaşmak yasak da dem numaranızı yazın alalım hemen
-
@ricardo1903 numaranızı alayım hocam zahmet olmazsa
-
Arkadaşlar il göç uzman yardımcılığı için 79 80 ya da 81 puan yetersiz mi yedekler kaç puanla arandı mesela ?
-
@bernaa yetersiz mülakata kalabilmeniz için 85 almak gerekti yanlış hayırlamıyorsam
-
Arkadaşlar merhaba asıl liste için evrak teslimi başladı mı?
-
@kemankeşş2 şimdi baktım 2020 taban puanı 81 deniyor ama ?