Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
-
Topluca arayıp sınav saatinin il göç ile çakışmaması için önlemler alınmasını mı söylesek belki ona göre ayarlanır
-
@beveridge-eğrisi tamamdir hocam
-
hiç mi dikkat edilmez ya sınav açılırken. Aynı gün Sanayi Bakanlığı sınav yapıyor ve daha önce ilanını yayınlamış. Göç bir gün sonra yapsa ne olurdu. Bir tarafta güzel bir Bakanlıkta kariyer bir meslek(müfettişlik bir çoğumuzun hayalidir diye düşünüyorum) söz konusu öteki tarafta alım yapılacak kişi sayısı fazla. Tercih etmek zor gerçekten
-
@qfy64 Sanayi ve teknoloji bakanlığı müfettiş yard sınav saati henüz belli değil.Arayıp 14.30 gibi yapılmasını sağlayabiliriz.Ama 1-2 kişi ararsa işe yaramaz.
-
@yorgunisletmeci sizce teftiş sınavı il göç sınavı için ertelermi? Hiç zannetmem
-
@Willsmithh Şu an sınav saati zaten belli değil.Ertelenme söz konusu değil.Denemekten zarar gelmez.
-
Arkadaslar bu tarz kurumlar veya bakanliklar bizim arayip durum boyle boyle diyip evet size bi guzellik yapalim diyecek potansiyele sahip degildir bence cunku sinavin planlamasi yapilip oyle ilana cikiliyor ona gore program ayarlaniyor yani pek bi umut yok o acidan ben boyle dusunuyorum saygilar
-
@yorgunisletmeci btk hariç öğleden sonra sınav yapan kurum oldu mu?
-
@yorgunisletmeci anladım hocam da adamlar tiye almaz biri bakanlık müfettişlik bi avuç alam alacak hatta tercihen birilerinin başka sınava girmeyip buna girmesini bile isterler ben buna puanı yetip kendini kazanma ihtimali görmüyorsa buna girmesi daha iyi bence
-
@rassal yok benim bildigim olmazda btk tek farklı 3 4 farklı gruba sınav yaptığı için öyle denk geldi
-
@rassal daha önce ysk seçim müdürü sanırım öğleden sonra olmuştu. Ben kesinlikle bizi dinlerler öğleden sonraya alırlar demiyorum. Sınav saati henüz belli olmadığı için dikkate alabilirler denemeden bilemeyiz.
-
Kurum içerisinde tanıdığı veya ulaşabildiği biri olan arkadaşlar kurum hakkında öğrendikleri bilgileri paylaşabilirler mi acaba? sınav saatinden başlayarak kaç ay şehir dışında geçirildiğinden iş yoğunluğuna kadar her bilgi hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar diplomayı jpg. istiyor ben pdf formatında yüklemiştim . Jpg olunca iki sayfa oluyor . Siz nasıl yaptınız ?
-
@qfy64, içinde söyledi: Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı 2019 Alım İlanı
Kurum içerisinde tanıdığı veya ulaşabildiği biri olan arkadaşlar kurum hakkında öğrendikleri bilgileri paylaşabilirler mi acaba? sınav saatinden başlayarak kaç ay şehir dışında geçirildiğinden iş yoğunluğuna kadar her bilgi hepimiz için faydalı olur diye düşünüyorum.
Turnesi 6 ay hocam sıkça sorulan sorular kısmında yazıyor
-
@Fenerbahçeli 1 yılda 6 ay turne ha
-
@wollstonecraft jpg istediği nerede yazıyor hocam az önce tamamladım başvurumu, ben de pdf yükledim diplomayı ancak herhangi bir problem olmadı.
-
@muamma hocam en sonda diyor da mail attım pdf olmasında da sakınca yokmuş
-
@wollstonecraft gördüm hocam sonradan, ben gene de jpg olarak yükleyim ne olur ne olmaz
-
@muamma iyi yapmışsınız hocam ama farketmiyormus
-
Aynı gün il göç merkez göç var kaça düşer. 160 kişi buna başvurursa merkez göç kaça düşer. Kafamda deli sorular