TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2020 i̇dari yargı hakimliği sınavı
    80
    186
    18988
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      HarunB @kamusaldenetci Son düzenleyen:

@kamusaldenetci, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

@HarunB https://www.tercihiniyap.net/haber/idari-yargi-on-sinavi-nedir-kimlerin-sinava-girmesi-gerekiyor-h9011.html

Teşekkür ederim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        keynesinvarisi Yasaklı @HarunB Son düzenleyen:

@HarunB Hocam İdari Yargı Ön Sınavı ve Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı 2020-2021 eğitim öğretim yılında ve sonrasında üniversiteye başlayanlar için uygulanacak. Bu doğrultuda da ilk İdari Yargı Ön Sınavı ve Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı 2024 yılında yapılacaktır ve yalnızca 2020-2021 yılı itibariyle üniversite eğitimine başlayanlar açısından bağlayıcılığı olacaktır.Hali hazırda mezun olan bizler açısından o sınavların bir ehemmiyeti yok. Şimdi ve o sınavların yapıldığı dönemlerde dahi ön sınav koşulu olmaksızın aynı formatta istediğimiz gibi gireceğiz İdari Yargı Hakim Adaylığı sınavına.

O H 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
        • O
          olursaolur @keynesinvarisi Son düzenleyen:

@keynesinvarisi aynen dedigi gibi bizim mevcut sınavımızdaki konu dağılımı değişmedi,ders de eklenmedi.eski mezunlar da ön yeterlilik sınavına dahil olmadığına gore kafamızı karıştırmadan devam;)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • H
            HarunB @keynesinvarisi Son düzenleyen:

@keynesinvarisi @olursaolur Anladım, çok iyi o zaman. Teşekkürler.

• ?
              Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Savaş webders hakimlik kapsamında elimde : İdari Yargılama Hukuku, Medeni Hukuk, Borçlar Hukuku, Ceza Hukuku, Vergi Usul Hukuku, Medeni Usul Hukuku'ndan oluşan video dersler ve notları mevcut. Ben sınava hazırlanmaktan vazgeçtiğim için elimde olan bu sistemi çok ucuza birisine vermek istiyorum. İlgilenen özelden yazsın.

• N
                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Merhaba dostlar tarih dersi için hangi kaynakları kullanıyorsunuz? Derse yönelik çalışma şekli nasıl olmalı?

• O
                  ooz Son düzenleyen:

Herkese kolay gelsin, arkadaşlar bakaya olarak sınava girmekte herhangi bir sakınca var mıdır? Kasım celbinde gitmem gerekiyor, bakaya kalsam sınavdan sonra gitsem sizce bi sorun olur mu?

• H
                    hakime.hanim Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba. Hayatı boyunca eşi nedeniyle İstanbul'da yasamak zorunda olan biri nasil hem evlilik birliğini hem de meslegini bir arada yurutebilecek, bir fikri olan var mi? Her sey bitti, mülakatı geçtin de bu mu kaldi demeyin 🙂 Bu durumu düşündükçe motivasyonum düşüyor, acaba boşuna mi kurek çekiyorum diyorum. İst.dan kipirdamamiz ailecek mümkün değil. Bu hususta okuduğum mevzuatlari da oturtamadim kafamda, anlamadim. Bilgisi olan biri beni aydınlatırsa cok sevinirim. herkese iyi çalışmalar

• L
                      Legendary1 Yasaklı Son düzenleyen:

Elimde son baski adli yargi külliyat hukuk çikmış soru bankasi var . isteyen olursa uygun fiyata verecegim

• V
                        Victory Carleone Son düzenleyen:

Watsap grubu carmı bildiğiniz arkadaşlar

Cehalet ne güzel birşey; Herşeyi biliyorsun...!!

Güneş Bizim İçinde Doğacak..!

Söyleyecek Çok Şey Var Ama Söyleyecek Adam Bulmak Zor...

• kendinehakime
                          kendinehakime Son düzenleyen:

Arkadaşlar merhaba hem hakımlık hem kaymakamlık ıcın hazırlanan ve bu sırada da bır kuruumda calısan var mı aranızda ???

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • K
                            kykm @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime ben hem kaymakamlık hem hakimlik çalışıyorum ama özel sektörde çalışıyorum

• L
                              Legendary1 Yasaklı Son düzenleyen:

Elimde külliyat hukuk soru bankasi modüler seti var son baski adli hakimlik ve sifir hic kullanmadim. Uygun fiyata birakacagim isteyen varsa arkadaslar

• N
                                Nahl Hazine ve Maliye Bakanlığı Son düzenleyen:

Merhaba dostlar yakınegitimden online ders alan var mı? Ya da idari hakimlige ilişkin önerebileceğiniz bi online kurs var mıdır?

• R
                                  RootofAllEvil Son düzenleyen:

Hukuk muhakemeleri kanununda pek çok değişiklik yapılmış resmi gazeteden bakabilirsiniz.

• K
                                    kykm Son düzenleyen:

https://twitter.com/adalet_bakanlik/status/1288028716946227200?s=21

• hakimehanımm
                                      hakimehanımm Yasaklı Son düzenleyen:

Kaymakamlık başlığı çok aktif tarih bile belli olmuş şimdiden, hakimlik için duyum yok mu?

crowdingout 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • crowdingout
                                        crowdingout Yasaklı @hakimehanımm Son düzenleyen:

@hakimehanımm, içinde söyledi: 2020 İdari Yargı Hakimliği Sınavı

Kaymakamlık başlığı çok aktif tarih bile belli olmuş şimdiden, hakimlik için duyum yok mu?

üstad @108-Dönem Aralık ayının son haftasında olacağını söylemişti.

hakimehanımm 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • hakimehanımm
                                          hakimehanımm Yasaklı @crowdingout Son düzenleyen:

@crowdingout pek aktif olamadım son zamanlarda kaçırmışım duyumu. Çok teşekkür ederim umarım gelir ilan

• K
                                            karar Son düzenleyen:

Bu seferde müjdeyi ben vereyim , 1200 adli idari 21 -22 kasım hayırlı olur inşlh .

• 1
                                            • 2
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 7 / 10
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti