Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@adımadım kim dedi
-
@miamia farklı bir forum sitesinde 1 hafta önce 16-20 kasım tarihinde açıklanacak diye bir duyum olduğu yazılmıştı.
-
@adımadım inşallah 16 sında açıklanır
-
arkadaşlar bir sorum olcak eğer olurda hayırlısıyla çağrılırsak ilk sene içerisinde izin alma olayımız olur mu bilginiz var mı hamilelik durumu için
-
@miamia butun umudumuzu 16sina bagladik insallah
-
Arkadaşlar Aralık ayına kalır mı sonuç sizce ? En azından Kasım ayında açıklansa keşke
-
@Su28A Aralık ayına kalmaz çünkü artık ik da kasım ayında açıklanacak diyor arayanlara
-
Ne zamana açıklanır bilgisi olan var mı
-
@Su28A bugun mesai sonrası icin beklemedeyiz ama bilmiyoruz tabi bir arkadasin verdigi duyuma gore bizde bekliyoruz
-
@öznurup bakalım bekleyip göreceğiz o zaman
-
@Su28A biz bu kadar süre bekledik.olumlu sonuç alırsak onlar da ihbar suresi için izin versinler.
-
Sonuçlar niye böyle gecikti ya düşünmeden edemiyorum
-
@Su28A yıldık artık beklemekten
-
Kulağı kesik biri yok mu bilgi alan alabilen
-
@Su28A kulağı kesikler genelde sonucun ne olduğunu daha mülakata gitmeden bildikleri için buralarda pek bulunmuyorlar kendileri
-
@sblue ben hala soyledigimin arkasindayim.
-
Bir duyum alan var mı ?
-
@dda artık herkes umudunu kesti beklemedeler şu an
-
@dda keşke olsa ama hiç rast gelmedim yeni bilgiyle. İk arıyorum meşgule atılıyor zaten
-
Sanirim hepimizin gucu tukendi artik arkadaslar.tek tesellim şu olur olumlu sonuclarla bu zor gunleri hatirlamayacak kadar mutlu olalim .baska hicbir sey dusunemiyorum