TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

KPSS A
    2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
    265
    4525
    384766
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • G
      gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı @Alles Klar Son düzenleyen:

@Alles-Klar nasip kısmet kardeşim orasına kimsenin aklı ermedi şuana kadar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        budin Son düzenleyen:

Hızla devam eden Göç Söyleşilerimizin Üçüncüsü bu hafta değerli konuğumuz @gokceok hocamız ve değerli moderatörümüz @HakanGulerce ile devam edecektir. Hepinizi Instagram canlı yayınımıza bekliyoruz.

Yarın genel müdür yardımcısı Gökçe Bey instagramda canlı yayında olacak. Moderatöre Twitter dan dm atabiliriz ya da canlı yayın sırasında mülakatların ne zaman açıklanacagı ile ilgili soru sorabiliriz

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kemankeşş2 @Alles Klar Son düzenleyen:

@Alles-Klar inan bilmiyorum dostum işleri zor

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • R
            ridvan Son düzenleyen:

Bence de küçük bir twitter (vb.) çalışması çok güzel olabilir.

Bu dünyada en büyük ihsan
            Minnet etmemek
            Mertçe yaşayabilmek imiş...

• P
              Pinky Dondurulmuş Yasaklı @Alles Klar Son düzenleyen:

@Alles-Klar bende en ufak bir heyecan yoktu tamamen sakindim rahattım yanımdaki refakatçim bile yanından ayrılmadan önce aşırı sakin gözüküyorsun iyisin demişti konuşurken eeee ımmm gibi sesler el ayak titremesi en ufak ses titremesi olmadı soruların da hepsine cevap verdim bilgi bazlı sorulardı ama verdiğim cevaplardan ne kadar tatmin oldular bilmiyorum komisyonun takdiri artık, komisyon da oldukça ciddiydi bu arada verdiğim cevapları sonuna kadar dikkatle dinlediler hiç alelacele durumlar da olmadı elimden geleni yaptığımı düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun.

• D
                Diego33 Son düzenleyen:

Gökçe ok Hakan Gülerce @HakanGulerce in yarın 21.00 de konugu olacak program moderatörüne twiter dan mesaj atarsanız ne zaman açıklanacagını gökçe ok a sorar

• P
                  Pinky Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

Evet ufak bir twitter etkinliği olabilir burada vurgu yapmamanız gereken şey ise pandemiden dolayı sürecin çok uzadığı ve o dönemde diğer hazırlıkların yapıldığı bilgisinin bize verilmesi gibi konulardan dolayı 1 2 hafta içinde açıklanmasını umduğumuzu anlatırsak iyi olabilir

• K
                    kemankeşş2 @budin Son düzenleyen:

@budin, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

Hızla devam eden Göç Söyleşilerimizin Üçüncüsü bu hafta değerli konuğumuz @gokceok hocamız ve değerli moderatörümüz @HakanGulerce ile devam edecektir. Hepinizi Instagram canlı yayınımıza bekliyoruz.

Yarın genel müdür yardımcısı Gökçe Bey instagramda canlı yayında olacak. Moderatöre Twitter dan dm atabiliriz ya da canlı yayın sırasında mülakatların ne zaman açıklanacagı ile ilgili soru sorabiliriz

Arkadaşlar buradan yoruma Dm ye yazın
                    12 temmuzda canlı yayın

• K
                      kemankeşş2 Son düzenleyen:

Merhaba, Göç ve İl Göç Uzman Yardımcılığı Mülakat Sonuçlarının ne zaman açıklanacağını Sayın Gökçe OK Bey’e canlı yayında sorabilir misiniz iyi çalışmalar.

• G
                        gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Bir tek ben mi ders çalışamıyorum? Yok mu bi kaç tane destekçi arkadaş ?😂

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • R
                          redcrossbjk @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday bir önce ki sayfada buna cevabını yazmışım kardeşim lütfen 😁😁

• 8
                            80üstamadnnmsz Son düzenleyen:

Arkadslar göç idaresini aradım çok ihtiyaç var bayramdan önce açıklanır dediler .

K R G P 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                            • K
                              kpssAdelisi @80üstamadnnmsz Son düzenleyen:

@80üstamadnnmsz ciddi mi

8 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • R
                                redcrossbjk @80üstamadnnmsz Son düzenleyen:

@80üstamadnnmsz kardeşim bizde dün aradık ne zaman açıklanacağı konusunda bilgimiz yok dedi. Hem bugün haftasonu kim baktı telefona da öyle dedi

• 8
                                  80üstamadnnmsz @kpssAdelisi Son düzenleyen:

@kpssAdelisi öyle dediler göç idaresi farklı tarihte açıklamazsa

• 8
                                    80üstamadnnmsz @redcrossbjk Son düzenleyen:

@redcrossbjk kardeş ayrıntıya takılma buraya laf olsun diye yazmam

R K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • R

@80üstamadnnmsz kardeşim laf olsun diye demedim. Nereye aradınız, numara verirseniz bizde yoklayalım. Ben 3 gündür personel daireyi arıyorum kimse bakmıyor bile telefona, en son ilan metninde olan numarayı aradım onlar söyledi.

• 8

@redcrossbjk aynen ben de orayı aradım ilândaki

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • R

@80üstamadnnmsz inşallah açıklanır kardeşim..

8 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • 8

@redcrossbjk ankarada da çok ihtiyaç varmış sanırım bu sefer 81 il de olur listede

R K Willsmithh 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 93
                                            • 94
                                            • 95
                                            • 96
                                            • 97
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 95 / 227
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti