İçişleri Bakanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun benim olmadı kısmet değilmiş.
-
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun. AYSUN KÖROĞLU, HASAN ÇİMER, HASAN YAĞDIRAN, ANIL FİTİL. Bu arkadaşlarımız MERKEZ GÖÇ mülakatına da girmiş Rica etsek feragat dilekçesi gönderirler mi pazartesi. Açıklanmadan bir kişiye daha yer açmış olursunuz.
-
Merhaba arkadaşlar listedeki yedeklerin şansı olur mu acaba
-
Buradan feragat edecek olan var mı
-
Kazanan arkadaşlar için herşey gönüllerince olsun hayırlı olsun, benimde nasip olmadı inşallah bizede nasip olur.
-
Sanayi bakanlığı mufetis yardımcılığından feragat edecek varmi
-
@Ütopya ne zaman olur içişleri ilanı
-
@zenginmemur dostum şu an bir bilgim yok inşallah kısa zamanda tekrar alım olur.
-
Merhabalar önceki 40 asil 12 yedek belirlendiği alımda yedeklerin hepsine sıra gelmiş. Bu sefer nasıl olur kaça kadar iner acaba arkadaşlar bir tahmininiz var mı?
-
Kesin liste ne zaman açıklanır acaba? Bu bekleme süreci nedir bilen var mı degerli dostlar. Bakanlık ile iletişime geçen oldu mu?
-
Arkadaşlar acaba kesin listelerin ne zaman açıklanacağı hakkında bilgi alan oldu mu ?
-
@berkay geçenlerde bir arkadaş dernekler için gvs için geldiler demişti. Burada da gvs falan olabilir belki. Süreç hızlı iken birden yavaşladı.
-
@edekentli kaymakamlar kararnamesi daha yeni yayınlandı. bakanlık merkezinde yönetici değişiklikleri oldu. bundan sonra hızlanır bence süreç
-
Merhaba arkadaşlar yedek olupta kendisine sıra gelen varmı.
-
Merhaba arkadaşlar bir gelişme var mı acaba kurum tarafından aranan oldu mu?
-
@kamuporseleni merhaba arkadaslar asil listedekiler göreve başladımı.Bilgisi olan yazarsa sevinirim..
-
@leyleyleyley ben asil listedeyim muvafakat dilekçesi verdim ama hala dönüş yapılmadı.Acaba ilk defa atanan arkadaşlar başladı mı göreve?
-
merhaba arkadaşlar . asıl listedeyim,ilk defa atanacağım biz de başlamadık henüz. 2 hafta önce kurumu aradığımda'' bazı arkadaşlarınızın muvafakatlarını bekliyoruz . tebligatlarınızı beraber göndereceğiz demişlerdi.
-
@sblsbf muvafakat 07/08/2020 tarihine kadar kurumlara süre verilerek istenildi. Benim 04/08/2020 de muvafakatım gönderildi ama atama onayı gelmedi daha.
-
@edekentli teşekkürler hocam ben de kendi kurumumu aradım bilgi almak için ama cevap veren olmadı