Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
@Su28A hocam ik yi arayın bir sorun bence cunku belli iller dışında olmuyor
-
@odilesgun Ders Ders ilanda yazıyor her bölümden yarısı şeklinde yani alanın yarısı dilin yarısı ve gy nin yarısı
-
Geçen sınavda ikametgahı alıp sınava giren olmuştu diye hatırlıyorum bunda 6 ay diye bir şart yazmıyor ama aramakta fayda var
-
@Su28A istanbulda servis görevlisiyim. 2.senem bitti. Geçenay tek maaş 3550 tl idi. İstanbul için ayrı bir tazminat oluyor, diğer illerden daha fazla maaşı. Vergi dilimine göre değişiyor. Ocakta çift maaş 6650 tl iken temmuzda 6200 tl aldım. Unvan sınavları 3 senede bir oluyor.
-
ekimde olan sınava girip ne tarz sorular vardı hatırlayan var mı arkadaşlar?
-
Servis asistanı için 50 tane genel yetenek sorusu belirlenmiş. Türkçe Matematik mi yoksa sadece Matematik sorularından mi ibaret olacak ? Eğer olursa kaç adet türkçe kaç adet matematik olur ? Tecrübeli ve bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi ?
-
Merhaba dostlar yeniden. Sınava dair öneriler ile meslek tanıtım çalışmalarımızı hazırladık. Onları paylaşayım, ilk iletiye de ekliyorum yine kolay erişmeniz için.
Halkbank Banko Hizmetleri Asistanlığı Sınav çalışması;
Halkbank Banko Hizmetleri Asistanlığı Meslek Tanıtımı;
Olabildiğince çok bilgi toplayarak en net biçimde hazırlamaya çalıştık. Özellikle servis görevlisi ile farklarını ve kariyer olanaklarını da anlatmaya çalıştık. Kariyer grubu alımlarına dair de çalışmaları inşallah en kısa sürede sunmaya çalışacağız Hepinize kolaylıklar diliyorum.
-
Merhaba edevlet üzerinden ikametgahını değiştiren var mı edevletten yapılabiliyor mu?
-
@selin61 e devlet üzerinden e imza ile değiştirilebilir diye biliyorum ben oda ücretli bi kullanım e imzan olması lazım bildiğim kadarıyla
-
@tuba58_ teşekkür ederim bende sms ile denedim olmadı
-
@selin61 bende denedim olmadi ikametgahı değiştirip mi başvuru yapılmalı acaba
-
@kaderrctnkya tabiki başvuracağın ille ikametgahin birbirini tutmasi lazim
-
@tuba58_ anladım teşekkür ederim
-
@kaderrctnkya evet değiştirmek gerekiyor bende edevletten yapmaya çalışıyorum
-
@selin61 sms ile yapabildiniz mi
-
Sınavda yanlış doğruyu götürüyor mu acaba bir bilgisi olan var mı?
-
Arkadaşlar sınav konularını bilen açıklayabilir mi nereden çalışabilirim?
-
@ichbin1berliner Hayır olmadı e imza veya mobil imzayı deneyeceğim şifre aldıktan sonra
-
Kaç kişi alacagina daiir bilgi goremedim ilanda. bilen varmı acaba..
-