6 - 12/13 Eylül 2020 KPSS Lisans ve A Grubu Sınavları Hazırlık Platformu
-
@paretowilfredo peki ben size özelden mesaj bırakayım sizde müsait olduğunuz bir zaman cevaplarsınız o zaman en azından en azından özelden dönüş yapacağınızı bilmek iyi oldu teşekkürler bu mesaja cevap vermenize gerek yok uzatmayayım ben boşuna
-
@Hayaller71 hukuklardan başla derim hocam en azından kolay biter ve özguvenin yerine gelir
-
@paretowilfredo teşekkürler üstad dediklerinizi dikkate alacağım
-
@RootofAllEvil hocam zaten temeliniz var.Puaninjz da bitecek.Önümüzde guy olduğunuz için 200 vmy 500 hmuy sinavları var.Muhtemelen bu iki sınavda 80 üstü kapatacak.Ve zaten diger merkez uzmanliklar cogu ydsli geliyor yani girmekten baska sansimi yok ama 80 almak icin degmez
-
@Willsmithh çok teşekkürler
-
Kpss ye daha önce mazereti sebebiyle özel sınıfta giren arkadaşımız varsa bana ortamın nasıl olduğu hakkında bilgi verebilir mi ? Şimdiden teşekkürler
-
Themis hukuk soru bankası 2020 ne zaman cıkar?
-
Muhasebe alt yapım yok okulda da iyi öğretmediler nasil çalışılır muhasebeye
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam detaylı ve rasyonel yaklaşmışsınız konuya ama dediklerinize katılıyorum
-
@john Dostum muhasebe konusunda tek ve önemli olan şey mantığı kavramak konusudur. Hesapların işleyişleri hakkında, biraz hesapların açısından bakarak işleyişi oturtmanız size her zaman yardımcı olur. Ezberlemek değil de her bir hesabın, aktif/pasif olması durumunda göre neden borçlandığını ya da alacaklandırıldığını anlayarak çalışmaya çalışın. Bu noktada ben hep başlangıç öğretici kitabı olarak Orhan Sevilengül'ü öneriyorum. Akademik bir kaynak olması aslında okulda dersi hiç bilmeyen bir öğrenciye anlatır gibi anlatmasını sağlıyor. Sıkıcı denilmesi bu noktada benim için çok bir şey ifade etmiyor bu yüzden. Hatta güzel bir anlatım videosu ile de başlangıcı yapar, kitap üzerinde notlar alarak öğrenmeye yönelirseniz bir süre sonra kendi kendine ilerlemeye başlar işler.
-
@RootofAllEvil
Hocam merhaba, süreç çok zor ve yıpratıcı olduğunu biliyorum fakat benim naçizane fikrim 2 yıllık emeğinizin boşa gitmemesi adına 2020’ye şans vermek. Bazen bazı şeyler hiç beklemediğimiz anda önümüze geliyor, belki bu yıl farklı olur. Herkesin kaderi ve kısmeti bir yerde ve bir şekilde gelip bizi buluyor ben buna inanıyorum. Ben devam derim takdir sizin. -
@Hayaller71
Tabiki önemli olan başlamak. Ancak hukuk iyi bir başlangıç olabilir ama ben olsam iktisattan başlardım çünkü aşırı unutulan ve zor bir ders. Onu oturtmaya çalışmak daha iyi olur gibime geliyor.. zaten son 4’lü de zevkli konular genelde( benim açımdan) ama tabiki hukukta çok mantıklı olur. İçinizden hangisi geliyorsa -
kpss ve kurum sinavlari icin 2020 deneme onerisi alabilirmiyim arkdslar
-
@rabia89 iktisat için Analiz İktisat denemesini tavsiye ederim. 2020 güncel alan denemeleri olmadığı için ders bazında başladım bende
-
@bykeynes maliye ve muhasebeyle başladım hocam güzelleri sona sakladım
-
Tarih nasil çalışılır?çok ezber ve sıkıcı kafamda da durmuyor .ismail adıgüzel önerir misiniz?
-
@Hayaller71
Hahah kolay gelsin -
@paretowilfredo hocam hukuk konusunda ne oneriyorsunuz çalışıyorum çalışıyorum notlar çıkarıp soru çözüyorum 3 gün sonra hepsi unutulmuş
-
Elinde pdf olarak deneme bulunanlar yeşillendirebilirse şu günlerde çok sevaba girer.
-
Herkes nasil boyle kesintisiz çalışabiliyor. Benim sürekli bir dikkatim dağılıyor.Icim sıkılıyor.90 ustu alanlar nasil çalışıyorsunuz ?Banada söyleyin.