TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

KPSS A
    2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları
    265
    4525
    310251
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • P
      Pinky Dondurulmuş Yasaklı @komyrd Son düzenleyen:

@komyrd o zaman sayın bakana ve bakanlık kanadından yöneticilere twit mi atsak ufaktan

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • K
        komyrd @Pinky Son düzenleyen:

@Pinky kurum bakanlıktan haber beklıyor bugün bende goruştüm kuruma bır gun onceden bakanlık açıklayabilirsiniz dıye haber edyor sayın bakana hatırlatılsa çok beklemeden sonuçlar açıklanır tabi bugün yarın artık hergün açıklanabılır hazır olun umarım bugün açıklanır ve herkes yoluna bakar...

R P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • R
          redcrossbjk @komyrd Son düzenleyen:

@komyrd Kiminle görüştünüz hocam?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            Pinky Dondurulmuş Yasaklı @komyrd Son düzenleyen:

@komyrd inşallah hocam kpss ek başvuru ya da merkezi kadroya başvuru yapmayı bekleyenler var insanların eli kolu bağlanıyor bu akşam sonuçlanır inşallah hazır sayın bakan da ankaradayken aradan çıksa güzel olur

• N
              newplanet Son düzenleyen:

Gecenki 45 kişilik alım 17.10 gibi sonuçlanmış. Umutla bekliyorum hala ☺️

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • M
                malthus_emmi @newplanet Son düzenleyen:

@newplanet 19.30 gibi sonuçlandı hocam 🙂

N P 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • N
                  newplanet @malthus_emmi Son düzenleyen:

@malthus_emmi oyle mi pardon o zaman hocam ☺️ yanlış bilgi vermiş arkadasim. Neyse 19.30 daha da iyi 🤪

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • H
                    Hopefully. Son düzenleyen:

Herkese selamünaleyküm kısaca bir açıklama yapmak istiyorum. Bende sizler gibi bu atanma heyecanını ilk kez yaşıyorum inşaallah Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip eder. Ben şahsen mutluyum şuanda atansamda atanmasamda çünkü 200 kişi atanacak ve bu 200 kişinin hayatı ister istemez değişecek ve bir nebze olsun hayallerini gerçekleştirmek için maddi açıdan rahatlıga kavuşacak. Belki size gerçekçi gelmeyebilir ama bu beni mutlu ediyor gerçekten, belki benden daha fazla ihtiyacı olan arkadaşlarım atanacak buna seviniyorum. Şimdiden atanacak olan arkadaşlarımıza hayatlarında başarılar dilerim ve son bir anektod atamaların kıymetini bilelim ve hakkını vermeye cabalayalim Allah'a emanet olun hayırlı günler :))

K K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 15
                    • K
                      komyrd @Hopefully. Son düzenleyen:

@Hopefully böyle kalbi temiz güzel insanlar atanacaktır eminimki Allah nasip etsin inşallah...keşke burda emek veren herkes atansa ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 7
                      • K
                        kymkmadyı Hazine ve Maliye Bakanlığı @Hopefully. Son düzenleyen:

@Hopefully Aleykümselam kardeşim güzel dileklerin için teşekkür ederiz.
                        Bence herşeyden önemli olan hayırlısını istemek biz beşeriz hayır gördüklerimizde şer şer gördüğümüzde hayır olabilir iki sonucada hazırlıklı olmalıyız umudumuzu yitirmeyelim görelim mevlam neyler mevlam neylerse güzel eyler hayırlı günler dilerim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
                        • A
                          Aslankayserili Son düzenleyen:

İl listesini düzenliyor derken ?

R N 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • R
                            redcrossbjk @Aslankayserili Son düzenleyen:

@Aslankayserili atama yapılacak iller ve o illere kaçar kişi.. muhtemelen bunu demek istedi Üstad

• N
                              newplanet @Aslankayserili Son düzenleyen:

@Aslankayserili ben de anlamiyorum. Liste düzenlemek ne demek? Yani hazır olan bir listede ne düzenlemesi yapılıyor acaba. Deneyimli olanlar varsa bunun aciklamasini yaparlarsa çok iyi olur cidden

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • K
                                kemankeşş2 @newplanet Son düzenleyen:

@newplanet, içinde söyledi: 2020 ilgöç uzman yardımcılığı mülakatları

@Aslankayserili ben de anlamiyorum. Liste düzenlemek ne demek? Yani hazır olan bir listede ne düzenlemesi yapılıyor acaba. Deneyimli olanlar varsa bunun aciklamasini yaparlarsa çok iyi olur cidden

@06TC üstat il listesi düzenlendi dediğiniz atama yapılacak iller mi yoksa İl Göç ile merkez göçün listesini ayırmak için mi İl diye yazdınız

• G
                                  gencbiraday Hazine ve Maliye Bakanlığı Yasaklı Son düzenleyen:

Bakanlık onayı verirse akşam saatlerindede açıklanabilir diye bekleyebiliriz galiba 5-6 civarı

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • R
                                    redcrossbjk @gencbiraday Son düzenleyen:

@gencbiraday şu an tam 5 ile 6 arası kardeşim hatta 6dk da geçmiş 🙂

• P
                                      Pinky Dondurulmuş Yasaklı Son düzenleyen:

Üstadın açıklamasına göre bakanlık olur verdikten 1 gün sonra kurum açıklıyormuş bugün bakanlığa gönderildiyse ve bugün olur verilmek kaydıyla en erken yarın açıklanır mı anlamı çıkıyor yoksa sürece çok mu ayrıntı baktım

• K
                                        kemankeşş2 Son düzenleyen:

Hafyaya kalıcak gibi geliyor

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Ş
                                          şehzade45 Yasaklı Son düzenleyen:

''Nasıl olsa birileri bir şeyler yapar, ben köşeme çekilip bekleyeyim''cileri ve ''arkadaşlar acele etmeyin nasılsa açıklanır''cıları ikna edip elimizdeki kıt imkanlardan en etkilisi sosyal medya etkinliğini yapıp ilgilileri sıkıştırmazsak bayram sonuna da kalır bu gidişle. Neticede ''açıklayın'' talimatına kalmış gibi duruyor iş. Dikkat çekebilmek için birkaç Ulubatlı Hasan'ın twiteerdaki çabaları yetersiz kalıyor.

• R
                                            redcrossbjk @kemankeşş2 Son düzenleyen: redcrossbjk

@kemankeşş2 dün birisi Sn Genel Müdürün izne çıktığını yazmıştı ama az önce göç idaresi twit atmış 2 ilin Valisi hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş. Bugün de dediğin gibi açıklanmayacak sanırım. Benim açıkçası bayram öncesi açıklanma umudum da kalmadı kardeşim. Bu sgk işine dönecek sanki. Bakanlık özel kalemini arayıp ne zaman açıklanacak diye sorardık, ay sonu deyip bizi oyalamıştı. Onun üzerine 4 ay geçmişti 😔😔

• 1
                                            • 2
                                            • 143
                                            • 144
                                            • 145
                                            • 146
                                            • 147
                                            • 226
                                            • 227
                                            • 145 / 227
                                            • İlk ileti