2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@miAzim hocam ilan ne zamAn gelir
-
Sevgili dostlar, burada kimimiz farkli sifatlarla itham edildik, kimimiz isguzarlikla. Burasi bir forum, hicbirimiz birbirimizi tanimiyoruz. Kullanici adindan baska birseyini bilmedigi insanlara karsi kim neden ego kassin? Bu baslik altinda bircok insanla bilgi alisverisinde bulunduk, kimiyle sinav surecinde kimiyle mulakatta birbirimize yardimci olduk, zaten forumun odak noktasi bu , yardimlasma. Duyum noktasina gelirsek, kendim de bakanlik personeliyim, proje tarihleri bile bir haftada 2 kez degisirken kimse net tarih beklemesin. 5 aralik gibi 18 ekim de hedeflenen bir tarihti. Ancak imzaya cikmis kararlarin bile revize edildigi bir ortamda elbet tarihten sapmalar olabilir. Kesin olan sey alim olacagi, gecen yil girdigimiz sinavdan bu yana yaklasik 9 aylik sure nasil hizlica gectiyse, simdi de yeni sinava kadar sure o kadar hizli gececek. Bunun bilinciyle hareket etmek dilegiyle, herkese iyi calismalar.
-
iki gün foruma girmedik ortam yine fighting fighting olmuş. bu kadar tansiyona gerek yok arkadaşlar.
her gün, 60 gün sonra sınav olacakmış gibi çalışmalıyız diye düşünüyorum. gerisi laf ü güzaf
-
@vasathane aferin baya havalı duruyor yabancı kelimeler.
-
@mülki yani 18 Ekim tarihi de şu an sallantıda ?
-
-
-
-
-
-
-
pandemi sürecinde hıfzıssıhha kanunu çok gündeme geliyor.ben bu konudan soru bekliyorum.
-
-
@merasim34 yiğit yılmazın mevzuatını aldığım için mevzuat.gov'a bakmıyorum. Değişikliklerde sosyal medyasından eklemelerde yapıyor. Doğru mu yapıyorum sizce? Dediğiniz kanun yiğit hocanın kitabında da vardır herhalde, tam olarak bakmadım
-
@gul121 hıfzısıhha kanunu hiç bir kitapta yok zaten dilini anlamakta pek mümkün değil eski bir kanun
-
@gul121 Madde 5 – Sıhhat ve içtimai Muavenet Vekaleti 3 üncü maddede zikredilen hizmetleri ifa için hususi teşkilat kanununa tevfikan teşkil edilmiş fenni ve idari şubelerden mürekkeptir. Kanunu mahsusuna tevfikan mülhak bütçe ile idare olunan Hudutlar ve Sahiller Sıhhat Umum Müdürlüğü, Sıhhat ve İçtimai Muavenet Vekaletine merbut olarak ifayı vazife eyler.
Mesala böyle bir maddesi var ne demek istiyor acaba :))
-
@ryu753 mevzuat derya deniz yani benim yiğit yılmazîn kitabı dışında, mevzuat.gov a bakmam gerekli mi arkadaşlar, daha evvel sınava girenler yardımcı olursa sevinirim
-
@merasim34, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
pandemi sürecinde hıfzıssıhha kanunu çok gündeme geliyor.ben bu konudan soru bekliyorum.
Anlaşılması zor bir kanun ama bilinmesi gereken yerleri bence ; il hifzisiha kurulu kimlerden oluşur, toplantı sayısı karar nisabi bilinse yeterli olur düşünceme göre
-
@gul121 mevzuata mutlaka bakmalısın.
-
@miAzim nelere bakacagîmî bilmiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim