HESAP SİLME
-
Bu ileti silindi! -
@Asımın-nesli forumlarda hesap silme butonu genellikle bulunmaz. Aksi takdirde yazılanlar ziyaretçi şeklinde göründüğü için takip zinciri kaçıyor.
-
Trolluk yapsınlar silinirler
-
Dostlar Allah aşkına forumda yazılan her şeyi tek tek bulup silmek gibi bir şey nasıl yapabiliriz. Hesabı bloke yapıyoruz, bunun dışında bu türden taleplerle lütfen gelmeyin.
-
@Antimülakat Merhaba hocam hesap silme yok mu?
-
@empatiyap Hesabı kapatma seçeneğimiz mevcut hocam. Tamamen silmemiz teknik olarak mümkün değil. Dilerseniz kapatabiliriz
-
@mk-ank hocam yazdığım mesajları silemiyorum...o yüzden tamamen kapatmak istedim...ama link bulamıyorum...teşekkürler..
-
@mk-ank Hocam hesabımı kapatabilir misiniz?
-
Silinmiştir
-
@mk-ank, içinde söyledi: HESAP SİLME
@empatiyap Hesabı kapatma seçeneğimiz mevcut hocam. Tamamen silmemiz teknik olarak mümkün değil. Dilerseniz kapatabiliriz
Hocam hesabimi silebilir misiniz ?
-
Hocam benim hesabımı kapatabilir misiniz?
-
@zubizubi, içinde söyledi: HESAP SİLME
@mk-ank, içinde söyledi: HESAP SİLME
Hocam hesabimi silebilir misiniz ?
Benik hesabimi neden kapatmiyorsunuz ya benden sonra yazani kapatmissiniz beni kapatmamissiniz
-
Benim hesabımı da kapatır mısınız burda üyelik açmanın hiçbir artısı yok zaten yazdıklarımız hoşunuza gitmeyince siliyorsunuz. Boşa vakit kaybı
-
Hesabımı kapatır mısınız dediğim zaman görmüyorlar ama WhatsApp grubu kuralım diye yazdığım an iletim değiştiriliyor yazık
-
Hesabimi sildirmek istiyorum ancak link bulamiyorum yardimci olun lütfen
-
Hesabimi kapatmak istiyorum yardimci olun lüften
-
@mk-ank hesabimi sildirmek istiyorum yardimci olun lütfen teşekkürler
-
@Antimülakat hesabimi kapatmak sildirmek istiyorum yardimci olun lütfen
-
Hesabımı sildirmek istiyorum.
-
Hesabimi kapatir misiniz?