MERKEZ BANKASI 40 TEKNİSYEN ALIM İLANI
-
KPSS puanına göre alım yapılacakmış. Kaç puanla kapatır tahmini/bilgisi olan var mı?
-
@mmzgrk90 sadece 50mpuan ve yds tarzı bir şey de yok. Mühendislik okusaydım keşke
-
Uzman yardımcısı almayacaklar herhalde bu yıl ? Bilgisi olan var mı ?
-
@monson son 3 yıl kesintisiz aldılar uzman yardımcısı genel müdürler yeter bu kadar mı ne demiş
-
@monser teknisyen de alınmıştı geçen sene bu sene tekrardan ilan açmışlar. Bence açılabilir
-
@mmzgrk90 ben sormuştum mayıs 2019'da konferansta eylül19 da alım olacak dediler olmadı şimdi istanbula taşınma mevzusu çok ayyuka çıktığı için alım yaparlarsa istanbula gönderecekler spk gibi
-
@gpale bilgisayar mühendisi ilanında hem istanbul hem ankara için alım yapılacağı yazıyor
-
@gpale bu sene için söylemiş olabilir mi hocam?
-
@sanseseri ben eylül 2019 anladım ama belki bu sene de olabilir bilemem hocam
-
@mmzgrk90 içeride çalışan GM ve personel de istanbula gitmeye ayak diretiyor ve gönülsüzler diye duydum. Hükümet düşünce umarım bu istanbul finans merkezi gibi saçma sapan bir fikri rafa kaldırırlar
-
Merkez Bankası İstanbul'a taşınmıyor olsa en iyi kurum. Dışişleri ya da Merkez Bankası... Fakat İstanbul'a taşınma işi fena...
-
@monser hocam sonuçta iyi bir kurum İstanbulda da iyi imkanlar sağlayacaktır.
-
Bilgisayar Mühendislerine yönelik Uzman yardımcısı ilanı açılmış. İktisat mezunları için de açılır mı bilgisi olan var mı