TÜİK 50 UZMAN YARDIMCISI ALIYOR
-
Kamu Yönetimi mezunu başvurabiliyor mu? P29 76, Yds 73 gelmez de yine şansımı deneyeyim dedim.
-
@sagropa puan düşük hocam. Bir de SBKY diye belirtilmiş ama sormak gerek kurumu arayıp.
-
@MiraKar TÜİK en son alım yaptığında Uluslararası İlişkiler mezunu almıştı. Bu sebeple yeni personel almak istemedi sanırım
-
@SBF11 hımm bilmiyordum hocam olabilir. İÜ
-
@SBF11 bu arada İÜ yanlış yazdım bir sembol değil yani yanlış anlaşılmayayım
-
@MiraKar Sıkıntı yok hocam
-
selamlar canlar, duyuru metnine ulaşamıyorum bu sebeple iş talep formuna da erişemedim yardımcı olacak var mı duyuruyu kaldırmışlar sanırım ya da yanlış bakıyorum çözemedim.
-
İktisatci olup başka kuruma atanmış basvurmayacak arkadaşlar var mı
-
@kaysersozee TUİK anasayfasında sağ altta "Kamuoyu Bilgilendirme" ve "Duyuru" kısmı var. Bu ilan metni Kamuoyu Bilgilendirme kısmında yer alıyor.
-
iktisat için 86 puan sizce yeter mi arkadaşlar?
-
e-devletten aldığımız mezuniyet belgesi yeterli olur mu yoksa diplomanın onaylı fotokopisini mi yollamamız gerekiyor bilen var mı?
-
Arkadaslar merkez teskilattan bahsettigi Ankara degil mi? Bazi kurumlarin İstanbul'da da merkez teskilati oldugu icin soruyorum.
-
@Ozzy evet hocam ben de bu soruyu merak ediyorum. Islak imzalı bir belge mi olması gerekiyor? Bilen hocamlar yanıtlarsa sevinirim.
-
@morticia kurumu arayıp sordum olur dediler.
-
Merhaba arkadaşlar. Bu alım sadece Ankara mı? Eger öyle ise başvurmayacağım.
-
@yuksekiktisatci alım Ankara için hocam
-
-
@ceterisprobis tesekkurler
-
@BluePhantom başvurunun kayda geçtiğini nereden öğrendiniz?
-
@Ozzy Arayıp sorabiliyorsunuz ik dan