2020 yılı Sayıştay sınavı
-
Arkadaşlar bir sayıştay üyesinden aldığım bilgiye göre sınav yapılma planı var. Ancak net bir tarih yok.
-
@Mambaa yeni bilgi değil mi?
-
@Hasso yeni bilgi hocam
-
@Mambaa heralde yapilsa bile araliktan evvel olmaz artik hocam
-
@beirutde yapılsada aralıkta yapılsa keşke
-
@Marsiyal aynen öyle
-
@beirutde öyle duruyor gibi. 2021e sarkma ihtimali de olabilir. Son alım süreci yeni sonuçlandı. Bu nedenle 2020 içerisinde yapılmayabilir. Bir gelişme olursa bilgi veririm.
-
@Mambaa 2020 de eleme sinavi olsa keske..
-
@Mambaa net tarih dediginiz 2020 icin mi?
Yoksa elbet acar belirsiz bir tarihte de olsa -
Ankara'nın hali ortada virüs pik yapmış durumda. Haritada her yer hemen hemen kırmızıya boyanmış. Bu şartlarda Türkiye'nin dört bir yanından kurum sınavları için insanları Ankara'ya kısa vadede toplayacaklarını sanmıyorum açıkçası.
-
@LioN valla hocam kaymakamlik ve hakimlik geldi sonuçta.Ben pek etkisinin olacağını dusunmuyorum.Yaptiktan sonra her türlü yapıyorlar sınavı.Kaldi ki icisleri bakanlığı pandemi sürecinde 2-3 mulakat yaptı.Takvim bence işler artık. Insanlarda inanın çok yoruldu artık.
-
@abondance_5 son mulakat 27 temmuzda belli oldu. Gecen senelere baktim da mulakat sonucu-yeni eleme sınavı tarihi arasina 5aydan fazla zaman girmis:(Gonul aralik 2020 ye kadar sınav olsa istiyor ama 2021 e sarkarsa sasirmayacagim
-
kadro ihdası haberi vardı dün. 45 kisilik bi kadro. yakin zamanda ilan acilabilir manasina geliyo diyenler var
-
@beirutde sayıştay kazananları işe başlatacakken yapıyor bu kadro kaydırma işlemini.
-
@Hasso ama mühendis vb kadrolar da var . Sanki yeni ilan ile ilgili
-
@Hasso hadi ya. yanlis alarm
-
@mami1616 mühendislerin derece değişimi ile ilgili bir olay. Keza 23 başdenetçiyi de uzman denetçi yapmışlar. Geçen yapılan alım ile ilgili diye biliyorum bende arkadaşla ilgili. Kurum içi kadro düzenlemesi.
-
Hadi inşallah ilan geliyor o zaman resmi gazetede yayınlanan bilgiye göre
-
@dayım42, içinde söyledi: 2020 yılı Sayıştay sınavı
Hadi inşallah ilan geliyor o zaman resmi gazetede yayınlanan bilgiye göre
RG de ne var ki -
@spatul tamam gordum.10.09.2020 RG de "9. Dereceden 45 kisi denetci yardimcisi kadrosu ihdasi" yazilmis.