Sağlık Bakanlığı 79 İİBF Mezunu Bilgisayar İşletmeni Alıyor
-
Dün itibariyle KPSS 2020/11 Sağlık Bakanlığı personel alımı için tercih kılavuzu yayımlandı. Bu kılavuza göre 200 sözleşmeli personel atamasi olacağı belli oldu. Atamalardaki 79 kadro İİBF mezunu bilgisayar işletmeni olarak alınacak. Özellikle Kamu Yönetimi ve Maliye mezunları için son fırsat. Son atamada yaşanan talihsizliği telafi için bunu değerlendirmelisiniz dostlar.
-
Sözleşmeli personel ne kadar kazanır başka şehre tercih yapmak doğru olur mu bilemedim
-
@Hukuksever çok kötü değildir. Bir de Sağlık Bakanlığında döner sermaye var. Kötü bir aylık geçmez elinize.
-
80 e gelir mi ki
-
@zeyno94 düşük ama ihtimal dahilinde denemenizde fayda var.
-
@Antimülakat son şansım bunu da deneyelim bakalim.
-
@Antimülakat nerelerde gorevlendirme yapilir hocam acaba. İlcelerede verilme durumu olurmu.
-
@Antimülakat hocam bu alim sozlesmeli mi ben kadrolu saniyordum.
-
@paragliding sözleşmeli olsun hocam ne farkeder hatta daha iyi. Başka bir yere geçtiğinizde istifa edip geçebilme imkanı sunuyor.
-
@Antimülakat aynen hocam dogru soyluyorsunuz. Ben sozlesmeli ibaresini goremedim hic bide osym merkezi olarak yapiyorya ondan direk kadrolu sandim. Hocam buna basvuru yaptigimizda 2020 ye tercih verebiliyormuyuz
-
@Antimülakat puan 81 sansimi denesemmi bilemedim hocam.
-
Keşke 80 puana gelse ben merak ettim eğer atanırsak 2020 puanıyla tekrar tercih yapabilir miyiz
-
Meb onaylı sertifika nereden alinir arkadaslar? Online kurslar var mı diye baktim ama hep ucretli olanlar çıktı.
-
@2020son_ ben de onu merak ediyorum 82.68 başvurdum ama sertifika yok. nasıl olunur bilmıyorum
-
Unide bilg dersi aldiysaniz sertifikaya gerek yok diye biliyorum.
-
@paragliding hocam evet oyle deniyor ama ben almadim mesela
-
@çölkaplanı Hangi illere başvuru yaptınız hocam?
-
@2020son_ hocam üniversitede bilgisayar dersi almadıysanız dışardan sertifika almanız gerekir atama gerçekleşene kadar.
-
@başarısız 16 tane ile başvurdum hepsi batı illeri. benım aklım takılan pc sertifikası. şayet kazanırsak nasıl olcak. okuldaki pc dersi yeterli olur mu .
-
@çölkaplanı Kılavuzda belirtiyor hocam açıkça. Bilgisayar dersi aldığınızı resmi evrakla kanıtlarsanız sertifika sahibi sayılır diyor. Ankara'yı tercih ettiniz mi?