Halbank Banko Hizmetleri - Servis Asistanı Alım İlanı 2020
-
İk her arayana kasım içinde diyordu geçen yıllarda da ayın son haftası pazartesi açıklamışlar o yüzden 23 ünden umutluyum
-
@öznurup söyleyebileceğim en güzel söz
-
@sblue tamam
-
@Umutlu-bekleyiş hangi ilde çalışıyorsunuz ve bu temettü olayında 2 maaş deniliyor ama toplamda 12 aylık maaş+4 çift maaş+2 temettü=18 maaş olarak mı alıyosunuz bir yıl içinde ?
-
Adamlar hiçbir şeyi dinlemedi guy başvuruları neredeyse bitmek üzere. Belki açıklarlar diye düşünmüştüm ama kurumların işleyişleri birbirlerinden bağımsız her zamanki gibi.
-
@misiko bağımsızdan ziyade insanların hallerinden anlamıyorlar. Bu piyasayı takip etmiyorlar hatta girişimde bile bulunmuyorlar. Sonra adam seni ortada bırakıp başka kuruma geçince olan başka il veya ilçeden senin yerine gelmek zorunda olan geçici personele oluyor.
-
arkadaşlar sonunda insan kaynaklarına ulaştım tarih veremiyoruz kasım sonuna kadar açıklanabilir ama yönetim kararı değişirse aralık da olabilir dedi
-
Lütfen açıklayın artık lüüüüüüüüüüütfen
-
@sblue bir yetkiliyle görüştüm demin tarih veremiyoruz bu ay içerisinde açıklanması planlanıyor dedi
-
@ege2510 1 (bir) Kasim da bu ayın içine dahildi. Bekleyecez diye kuru eriğe döndük.
-
Arkadaşlar konudan bağımsız bir şey sormak istiyorum müşteri temsilcileri sadece kart mı satıyorlar yoksa gişede ya da çağrı merkezinde de görevlendirilebilirler mi? Farklı kategorileri var mı sizce?
-
@mirakar mesela biz hangi pozisyonda çalışacağız? Sözleşme ve maaş ne zaman belli olacak?ben şu an bir işte çalışıyorum. Şartları öğrenmeden kimse işinden ayrılmaz ozellikle pandemi sürecinde .
-
Bi susun sınav açıklanmadı daha
-
@adımadım orası öyle tabiki. Müşteri temsilcisi gişede mi olur yoksa kart falan mı satar müşterilere doğrudan gidip mesela bunu çok merak ediyorum.
-
Halkbank basvuru sonuc sayfasina giris yapabiliyor musunuz?
-
@mirakar ne olduğunu araştırmadan mı sınıva girdiniz ? ve geçtiniz ve hatta mülakatı da geçerseniz işi beğenmeyip çalışmama durumunuz var ve ve bir kişinin yerini işgal etmiş olma ihtimaliniz var! tüm bunları keşke başvurmadan önce bir araştırma zahmetinde bulunsaydınız..
-
@sblue evet sayfa bende açılıyor ama sonuçlar için ayrı bir kullanıcı şifresi gönderecekler galiba giriş yapamıyorum eski şifreyle
-
@nikola-tersla evet sifre hatali uyarisi veriyor
-
@sblue facebookta biri de sisteme giriyorlar bugün açıklanır yazmış ama trol olma ihtimali çok yüksek kimseyi umutlandırmak da istemem.
-
@nikola-tersla hocam gecmis yillarda da bu yasanmis diye okudum.insallah hayal kirikligina ugramayiz